Με απόφαση Ερντογάν κοινοποιούνται οι καταθέσεις σε τουρκικές τράπεζες – Γιατί αποκλείει μόνο την Ελλάδα!

Προστατεύει τους ανθρώπους του που παριστάνουν τους καημένους, παίρνουν επιδόματα στην Ελλάδα και στην Τουρκία έχουν «χρυσές» ύποπτες καταθέσεις!

Must Read

Μια απόφαση με υπογραφή Ερντογάν που δημοσιεύτηκε μόλις στις 31 Μαΐου, αποδεικνύει πόσο κουτοπόνηρος είναι ο σουλτάνος. Θέλοντας να παραστήσει ότι εναρμονίζεται με τις αποφάσεις της Δύσης, θα κοινοποιεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Τουρκία όσων διαμένουν στο εξωτερικό και οι καταθέσεις τους είναι πάνω από 1000 δολάρια.

Αυτές τις πληροφορίες θα τις δίνει σε Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Σουηδία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Ελβετία, Νορβηγία, Δανία και Αυστραλία. Έλα όμως που εξαιρεί την Ελλάδα από αυτή την διαδικασία! Και γιατί;

Μα με αυτό τον τρόπο προστατεύει τους ανθρώπους του που ζουν στην Ελλάδα, παριστάνουν τους κακόμοιρους για να «χτυπάνε» τη χώρα μας με δήθεν… καταπιέσεις και λοιπές αστειότητες, παίρνουν όλα τα επιδόματα, αλλά στην Τουρκία έχουν καταθέσεις με παχυλούς λογαριασμούς! Άραγε από τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην Άγκυρα;

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This