Σάββατο 24/7/2021

Με απόφαση Ερντογάν κοινοποιούνται οι καταθέσεις σε τουρκικές τράπεζες – Γιατί αποκλείει μόνο την Ελλάδα!

Προστατεύει τους ανθρώπους του που παριστάνουν τους καημένους, παίρνουν επιδόματα στην Ελλάδα και στην Τουρκία έχουν «χρυσές» ύποπτες καταθέσεις!

Μια απόφαση με υπογραφή Ερντογάν που δημοσιεύτηκε μόλις στις 31 Μαΐου, αποδεικνύει πόσο κουτοπόνηρος είναι ο σουλτάνος. Θέλοντας να παραστήσει ότι εναρμονίζεται με τις αποφάσεις της Δύσης, θα κοινοποιεί τους τραπεζικούς λογαριασμούς στην Τουρκία όσων διαμένουν στο εξωτερικό και οι καταθέσεις τους είναι πάνω από 1000 δολάρια.

Αυτές τις πληροφορίες θα τις δίνει σε Γερμανία, Βέλγιο, Γαλλία, Σουηδία, Ολλανδία, Αυστρία, Αγγλία, Αμερική, Καναδά, Ελβετία, Νορβηγία, Δανία και Αυστραλία. Έλα όμως που εξαιρεί την Ελλάδα από αυτή την διαδικασία! Και γιατί;

Μα με αυτό τον τρόπο προστατεύει τους ανθρώπους του που ζουν στην Ελλάδα, παριστάνουν τους κακόμοιρους για να «χτυπάνε» τη χώρα μας με δήθεν… καταπιέσεις και λοιπές αστειότητες, παίρνουν όλα τα επιδόματα, αλλά στην Τουρκία έχουν καταθέσεις με παχυλούς λογαριασμούς! Άραγε από τις υπηρεσίες που προσφέρουν στην Άγκυρα;

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ