Τουρκικό δικαστήριο μπλόκαρε tweets του μαφιόζου  Πεκέρ που εξέθεταν δικαστή

Ο Πεκέρ είπε ότι θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο στις 13 Ιουνίου για τον γαμπρό του Ερντογάν, Μπεράτ Αλμπαϊράκ. Θα προλάβει;

Must Read

Ένα τουρκικό δικαστήριο απέκλεισε την πρόσβαση σε εννέα tweets που δημοσίευσε ο αρχιμαφιόζος Σεντάτ Πεκέρ για τον επικεφαλής δικαστή του Περιφερειακού Διοικητικού Δικαστηρίου της Άγκυρας, επικαλούμενο παραβίαση των προσωπικών δικαιωμάτων.

Ο Πεκέρ κατηγόρησε τον δικαστή Esat Toklu ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να πλουτίσει, ότι έμεινε σε ένα πολυτελές ξενοδοχείο που ανήκε στον φυγόδικο επιχειρηματία Sezgin Baran Korkmaz και ότι οδηγούσε ακριβά αυτοκίνητα «χάρη στους πλούσιους γκιουλενιστες».

Η απαγόρευση των 9 tweets είναι ο πρώτος περιορισμός που επιβάλει η Τουρκία στον Πεκέρ στα social media, από τότε που αυτός άρχισε να κυκλοφορεί βίντεο στο YouTube στις αρχές Μαΐου.

Ο Πεκέρ είπε τη Δευτέρα ότι θα κυκλοφορήσει ένα βίντεο στις 13 Ιουνίου που θα παρέχει πληροφορίες για τον Μπεράτ Αλμπαϊράκ, πρώην υπουργό Οικονομικών και γαμπρό του Ταγίπ Ερντογάν. Είπε ότι θα επεκταθεί επίσης σε προηγούμενες κατηγορίες εναντίον του μεγιστάνα των ΜΜΕ Γιλντιρίμ Ντεμιρόρεν και θα μιλήσει για τις δραστηριότητες του φιλοκυβερνητικού δημοσιογράφου Τσεμ Κούτσουκ.

Ο αρχιμαφιόζος σχεδίαζε επίσης να κυκλοφορήσει ένα βίντεο με επίκεντρο τον Ερντογάν αλλά την περασμένη εβδομάδα ανέφερε ότι το αναβάλλει μέχρι μετά τη συνάντηση του Ερντογάν με τον Τζο Μπάιντεν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This