Μόνο 15 χρόνια φυλακή στον κανίβαλο που τεμάχισε τη μάνα του και την… έφαγε μαζί με τον σκύλο!

Έκοψε το σώμα της σε περισσότερα από χίλια κομμάτια και τα... αποθήκευσε!

Must Read

Η απόλυτη φρίκη στην Ισπανία, με τον 28χρονο που δολοφόνησε την μητέρα του, την τεμάχισε και την έφαγε μαζί με τον σκύλο του! Ο κανίβαλος Αλμπέρτο Σάντσεζ Γκόμεζ συνελήφθη στις 21 Φεβρουαρίου 2019 και παραδέχτηκε στην αστυνομία ότι έτρωγε την μητέρα του λίγο λίγο!

Οι ντετέκτιβ βρήκαν κομμάτια της σορού της άτυχης 68χρονης Σολέδαντ Γκόμεζ αποθηκευμένα σε πλαστικά δοχεία μέσα στο ψυγείο του και σε συρτάρια! Το κεφάλι, τα χέρια και η καρδιά της βρέθηκαν στο κρεβάτι της. Εκείνη την περίοδο πληροφορίες ανέφεραν ότι το σώμα της είχε κοπεί σε περισσότερα από 1.000 μικρά κομμάτια, όπως μεταδίδει η DailyMai.

Τελικά ο σύγχρονος Χάνιμπαλ κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε σε μόλις 15 χρόνια και πέντε μήνες για ανθρωποκτονία και βεβήλωση ανθρώπινου πτώματος. Στη δίκη ο 28χρονος ισχυριζόταν ότι είχε λάβει «κρυμμένα μηνύματα» όταν παρακολουθούσε τηλεόραση και φωνές που του έλεγαν: «Σκότωσε τη μαμά σου» και ότι δεν θυμάται να την τεμαχίζει. Οι ένορκοι, έξι γυναίκες και τρεις άνδρες, απέρριψαν τους ισχυρισμούς του Σάντσεζ Γκόμεζ ότι βίωσε ένα «ψυχωτικό επεισόδιο» όταν δολοφόνησε τη μητέρα του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This