Κολομβία: Έξι τόνοι κοκαϊνης εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στη ζούγκλα! (video)

Must Read

Ένα ακόμη μεγάλο πλήγμα στη διακίνηση κοκαϊνης κατάφεραν οι αρχές της Κολομβίας! Σύμφωνα με τα όσα ανακοίνωσε η κυβέρνηση εντοπίστηκαν μετά από αξιοποίηση πληροφοριών έξι τόνοι κοκαϊνης σε συγκρότημα εργαστηρίων στη ζούγκλα στο νοτιοδυτικό τμήμα της χώρας, τα οποία φέρεται να ανήκαν στον Στρατό Εθνικής Απελευθέρωσης (ELN), την τελευταία – επισήμως – οργάνωση ανταρτών που συνεχίζει τον ένοπλο αγώνα στη χώρα.

Επρόκειτο «για το μεγαλύτερο πλήγμα στη διακίνηση ναρκωτικών του ELN αυτή τη χρονιά», καθώς κατασχέθηκαν έξι τόνοι υδροχλωρικής κοκαΐνης», ανέφερε μεταξύ άλλων σε δηλώσεις του ο υπουργός Άμυνας της Κολομβίας,  Διέγο Μολάνο.

Κατά την διάρκεια της επιχείρησης «Jared» καταστράφηκαν τρία «μεγάλα εργαστήρια» από τις ένοπλες δυνάμεις στην κοινότητα Σαμανιέγο, στην περιφέρεια Ναρίνιο, κοντά στα σύνορα με τον Ισημερινό.

https://twitter.com/i/status/1410031289042882564

«Η κοκαΐνη, τα μηχανήματα και άλλα στοιχεία που βρέθηκαν είχαν αξία υψηλότερη από εννέα εκατομμύρια δολάρια. Τα ναρκωτικά ήταν έτοιμα να συσκευαστούν και να μεταφερθούν στις κολομβιανές ακτές στον Ειρηνικό (…) για να σταλούν στο Μεξικό και τις ΗΠΑ», ανέφερε από την πλευρά του ο γενικός εισαγγελέας Φρανσίσκο Μπαρμπόσα.

Η Κολομβία είναι η χώρα όπου καταγράφεται η μεγαλύτερη παραγωγή κοκαΐνης στον κόσμο (1.010 τόνοι τον χρόνο). Η χώρα όπου καταναλώνεται η μεγαλύτερη ποσότητά της είναι η Αμερική.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This