Τετάρτη 4/8/2021

Πλήρως εμβολιασμένος ο Βλαντιμίρ Πούτιν από τον Απρίλιο

Με Sputnik V, βεβαίως-βεβαίως

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν αποκάλυψε ότι εμβολιάστηκε με Sputnik V την άνοιξη και ολοκλήρωσε και τις δύο δόσεις, λύνοντας την απορία του ρωσικού κοινού, καθώς μέχρι τώρα δεν είχε γίνει γνωστό με ποιο σκεύασμα «τσιμπήθηκε» ο Ρώσος Πρόεδρος.

Ο 68χρονος Πούτιν έλαβε δύο δόσεις εμβολίων τον Μάρτιο και τον Απρίλιο, όπως ανακοίνωσε το Κρεμλίνο, αλλά δεν δημοσιοποίησε βίντεο από τον εμβολιασμό του.

Ένας από τους λόγους που επέλεξε το Sputnik V, ο Ρώσος Πρόεδρος, σε σχέση με το EpiVacCorona που ήταν διαθέσιμο την άνοιξη στη Ρωσία, ήταν όπως εξήγησε: «Αποφάσισα να εμβολιαστώ με το Sputnik V, ειδικά επειδή οι Ένοπλες Δυνάμεις μας εμβολιάζονται με αυτό και είμαι ακόμα ο Ανώτατος Διοικητής- αρχηγός».

Ο Πούτιν απαντώντας σε ερωτήσεις πολιτών στην ετήσια εκδήλωση του Κρεμλίνου, τάχθηκε κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού σε εθνικό επίπεδο: «Δεν υποστηρίζω την υποχρέωση εμβολιασμού. Για να αποφευχθεί ένα αυστηρό lockdown ορισμένες περιοχές εισάγουμε την εμβολιαστική υποχρέωση για συγκεκριμένες κατηγορίες πολιτών».

Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του newsbreak. Ακολουθήστε το newsbreak σε Instagram, Facebook, Youtube, Viber και Twitter.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

WEB TV

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ