Ανατριχίλα! Φοιτήτρια στην Κολομβία κατέγραψε σε βίντεο την απόπειρα βιασμού της

Must Read

Τον απόλυτο τρόμο έζησε η 25χρονη Sara Quintero στην Κολομβία όταν ξαφνικά στο σπίτι της εισέβαλε ένας 22χρονος ο οποίος κρατώντας μαχαίρι στα χέρια προσπάθησε και να τη βιάσει.

Η νεαρή φοιτήτρια ψυχολογίας και μητέρα ενός παιδιού, κατέγραφε βίντεο για μια εργασία της όταν είδε μπροστά της έναν άντρα που κρατούσε μαχαίρι στα χέρια του. Ο δράστης απαίτησε από την 25χρονη να γονατίσει και στη συνέχεια να πάει μαζί του στο κρεβάτι με την ίδια να αρνείται και να τον παρακαλεί να μην της κάνει κακό. Στην συνέχεια ο δράστης φαίνεται να τραβάει την 25χρονη σε ένα διαφορετικό δωμάτιο, ενώ στα λεπτά που ακολουθούν ακούγονται οι κραυγές της 25χρονης προκειμένου να γλιτώσει από τον επίδοξο βιαστή της. Λίγα λεπτά αργότερα η γυναίκα εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα για να την κλείσει.
Όπως δήλωσε αργότερα στο City TV «o εισβολέας προσπάθησε να με φιλήσει και με απείλησε ότι θα με σκοτώσει. Ευτυχώς που δεν ήταν το παιδί μου στο σπίτι».

https://youtu.be/kb4lv3jU0xQ

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι ο δράστης είναι ένας 22χρονος ο οποίος υποβάλλεται σε ψυχιατρικές θεραπείες. Συγγενείς του 22χρονου υποστήριξαν ότι πάσχει από διπολική διαταραχή.

«Ελπίζω να μην μείνει ατιμώρητος επειδή πάσχει από ψυχιατρική διαταραχή. Δείξαμε τα στοιχεία για να μην μείνει ατιμώρητο ό,τι συνέβη» ανέφερε σε δηλώσεις της η 25χρονη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This