Απύθμενο θράσος Τατάρ: Τα τουρκικά drones τους προστατεύουν από τους Ελληνοκύπριους!

«Ασφαλώς η ισχύς της Τουρκίας είναι φανερή, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι»

Must Read

Συνέντευξη στο CNN Turk έδωσε o Ερσίν Τατάρ του ψευδοκράτους και με θράσος δήλωσε πως η βάση με τα τουρκικά drones στα κατεχόμενα γίνεται για να τους προστατεύσουν από τους Ελληνοκύπριους! Βγαίνουν και θύματα δηλαδή οι εισβολείς στην Κύπρο!

Μάλιστα δεν δίστασε να πει πως το ψευδοκράτος εξοπλίζεται γιατί η Κυπριακή Δημοκρατία μπορεί να έχει στο μυαλό της διάφορα πράγματα! «Ασφαλώς η ισχύς της Τουρκίας είναι φανερή, αλλά πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», δήλωσε κρατώντας και μια πισινή, γιατί φαίνεται ξέρει τι τους περιμένει…

Κατηγόρησε και την Πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν για τις δηλώσεις ότι δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να υπάρξουν δύο κράτη στην Κύπρο, δηλώνοντας ότι είναι μονόπλευρες και ότι συμπλέει με το δίδυμο Ελλάδα – Ελληνοκυπρίων. Με προκλητικό για μια ακόμη φορά ύφος είπε: «Η στάση μας με τον Πρόεδρο Ταγίπ Ερντογάν είναι ότι δεν επιτρέπουμε την παραβίαση των δικαιωμάτων μας στην ανατολική Μεσόγειο. Επειδή οπωσδήποτε υπάρχουν αποθέματα φυσικού αερίου. Επειδή οι εντάσεις στην ανατολική Μεσόγειο πηγάζουν από την ύπαρξη αυτού του πλούτου».

Μην έχετε καμία αμφιβολία ότι στις 20 Ιουλίου που θα φτάσει ο σουλτάνος στα κατεχόμενα, θα έχουμε παρατράγουδα! Άλλωστε τα… αγαθά αισθήματα Τατάρ φαίνονται και από την φωτογραφία με τον Ντενκτάς, τον πρωτεργάτη του ψευδοκράτους!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This