Τίγρεις σε ζωολογικό κήπο στην Ινδονησία κόλλησαν κορωνοϊό

Must Read

Συναγερμός έχει σημάνει στην Ινδονησία, από την στιγμή που έγινε γνωστό ότι δύο τίγρεις της Σουμάτρας που φιλοξενούνται σε ζωολογικό κήπο της Τζακάρτα προσβλήθηκαν από κορωνοϊό, αφού οι ειδικοί προσπαθούν να καταλάβουν πώς νόσησαν τα ζώα.

Ο Τίνο, ηλικίας 9 ετών και ο Χάρι, 12 ετών διαγνώστηκαν θετικοί στα μέσα Ιουλίου, αφότου εκδήλωσαν συμπτώματα όμοια με εκείνα της γρίπης, αναπνευστικά προβλήματα και απώλεια όρεξης. Οι δύο τίγρεις, στους οποίους δόθηκε θεραπεία, ήδη αναρρώνουν.

«Η υγεία των δύο ζώων είναι τώρα καλή», δήλωσε η Σούζι Μαρσιταγουάτι, υπεύθυνη της υπηρεσίας Πάρκων και Δασών της Τζακάρτας, σε ένα δελτίο τύπου. «Η όρεξή τους επανήλθε και είναι και πάλι δραστήριοι», συμπλήρωσε.

Ο ζωολογικός κήπος Ragunan έχει κλείσει από τον Ιούνιο, καθώς τα κρούσματα Covid-19 αυξάνονται στη χώρα.«Εντοπίσαμε όλους τους νοσηλευτές και τους φύλακες του ζωολογικού πάρκου (που ήρθαν σε επαφή με τα ζώα) και τη στιγμή που αυτά ασθένησαν, κανείς δεν είχε προσβληθεί από την Covid-19», εξήγησε η Σούζι Μαρσιταγουάτι και καταλήγει: «επομένως, προσπαθούμε να βρούμε την πηγή».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This