Γαλλία: Επί 10 ολόκληρα χρόνια βιντεοσκοπούσε αγνώστους να βιάζουν τη σύζυγό του!

Τη νάρκωνε και καλούσε μέσω διαδικτύου άνδρες κάθε ηλικίας στο σπίτι τους, να ασελγήσουν πάνω της

Must Read

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά 40 άτομα συνελήφθησαν από τις Αρχές, οι οποίοι εμπλέκονται σε μια εξαιρετικά ασυνήθιστη υπόθεση βιασμού, με «ενορχηστρωτή» έναν συνταξιούχο τεχνίτη και θύμα την σύζυγό του, την οποία επί 10 ολόκληρα χρόνια νάρκωνε συστηματικά και άφηνε να τη βιάζουν δεκάδες άγνωστοι, με τον ίδιο να βιντεοσκοπεί κάθε φορά τις αποτρόπαιες πράξεις τους!

Η πρωτοφανής, όσο και σοκαριστική αυτή υπόθεση επαναλαμβανόμενης σεξουαλικής κακοποίησης, έλαβε χώρα μεταξύ του 2010 και του 2020 στην Αβινιόν της Γαλλίας, με τους φερόμενους ως δράστες να είναι όλοι τους άνδρες, ηλικίας μεταξύ 24 και 71 ετών, από διάφορα κοινωνικά στρώματα, άγαμοι, διαζευγμένοι γονείς, ή σε σχέση. «Είναι σπάνιο να έχουμε τόσα στοιχεία σε μια υπόθεση βιασμών. Εκεί όλα περιγράφονται, παρόλο που το θύμα, χωρίς τις αισθήσεις του κατά τους βιασμούς, δεν θυμάται τίποτα», είπε μιλώντας στο Γαλλικό Πρακτορείο ο διοικητής της Αστυνομίας της Αβινιόν Ζερεμί Μπος Πλατιέρ.

Παράλληλα, επισήμανε πως ο σύζυγος, ένας συνταξιούχος τεχνίτης 68 ετών, συνήθιζε να μαγνητοσκοπεί όλους τους βιασμούς εν γνώση των δραστών. «Είναι μια υπόθεση πρωτοφανής, όχι μόνο λόγω της διάρκειας των συμβάντων, αλλά και του αριθμού των δραστών», πρόσθεσε ο ίδιος.

Συνολικά 45 άτομα ταυτοποιήθηκαν κατά την έρευνα που ξεκίνησε πριν από έναν περίπου χρόνο, από τα οποία στα 33, ανάμεσά τους και στον σύζυγο του θύματος, έχει ήδη ασκηθεί δίωξη και έχουν συλληφθεί, ενώ 9 ακόμα προφυλακίστηκαν. Δύο ακόμη άνδρες ανακρίνονται, ενώ υπάρχει και ένας που έχει πεθάνει.

Τραβούσε βίντεο κάτω από τις φούστες πελατισσών

Το «κουβάρι» της εξαιρετικά ασυνήθιστης αυτής υπόθεσης ενδοοικογενειακής βίας άρχισε να ξετυλίγεται τον Σεπτέμβριο του 2020, ύστερα από ένα τυχαίο περιστατικό: ο 68χρονος  σύζυγος του θύματος συνελήφθη σε ένα κατάστημα, όταν ο σεκιουριτάς του τον έκανε «τσακωτό» την ώρα που τραβούσε βίντεο κάτω από τις… φούστες πελατισσών!

Ελέγχοντας τον υπολογιστή του, οι ερευνητές ανακάλυψαν δεκάδες βίντεο στα οποία φαινόταν η σύζυγός του, ναρκωμένη, να βιάζεται από διάφορους άνδρες. Στο διαδίκτυο, επίσης, ανακάλυψαν μηνύματα του συζύγου που είχαν αναρτηθεί σε φόρουμ γνωριμιών, όπου πρότεινε σε ενδιαφερόμενους να τον επισκεφθούν σπίτι του και να εκμεταλλευθούν τη σύζυγό του, ενώ εκείνη θα ήταν χωρίς τις αισθήσεις της.

«Ο άνδρας χρησιμοποιούσε ισχυρά αγχολυτικά για να ναρκώσει τη σύζυγό του, την τοποθετούσε γυμνή στο κρεβάτι και αύξανε τη θερμοκρασία στο δωμάτιο για να μην ξυπνήσει. Οι άνδρες έμπαιναν στο δωμάτιο, ψιθύριζαν στο αυτί του θύματος και εάν αντιδρούσε, έφευγαν. Αλλιώς έμεναν και έκαναν τη “δουλειά” τους…», σημείωσε ο αστυνομικός διοικητής.

Όσο για την κακοποιημένη σύζυγο, μητέρα τριών παιδιών και ηλικίας περίπου 60 ετών, ανακάλυψε και η ίδια σοκαρισμένη τα γεγονότα, κατά τη διάρκεια των αστυνομικών ερευνών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This