Καλιφόρνια: Υποχρεωτικό το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού για τους μαθητές το 2022

Ο κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ έκανε τις σχετικές ανακοινώσεις...

Must Read

Με μια άνευ προηγουμένου απόφαση, η Πολιτεία της Καλιφόρνια ανακοίνωσε ότι όλοι οι μαθητές που μπορούν να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού, θα είναι υποχρεωτικό να το κάνουν για να μπορούν να παρακολουθούν δια ζώσης τα μαθήματα στα σχολεία (δημόσια και ιδιωτικά).

Η απόφαση, που αφορά εκατομμύρια μαθητές στην Καλιφόρνια, την πιο πολυπληθή πολιτεία της χώρα, θα τεθεί σε ισχύ τον επόμενο χρόνο και αφότου οι ομοσπονδιακές υγειονομικές αρχές έχουν εγκρίνει πλήρως το εμβόλιο.

Επί του παρόντος, τα παιδιά ηλικίας 12-15 ετών ανήκουν στην κατάσταση της επείγουσας έγκρισης, ενώ αντίθετα, η έγκριση είναι πλήρης για τα άτομα άνω των 16 ετών.

«Θα ξεκινήσουμε να υλοποιούμε αυτό το μέτρο για το επόμενο εξάμηνο, είτε την 1η Ιανουαρίου είτε την 1η Ιουλίου», διευκρίνισε ο κυβερνήτης Γκάβιν Νιούσομ, κατά τη διάρκεια των σχετικών ανακοινώσεων.

«Τα σχολεία μας απαιτούν ήδη τον εμβολιασμό κατά της ιλαράς, των μαγουλάδων και άλλων νόσων. Γιατί; Διότι τα εμβόλια λειτουργούν. Το εμβόλιο κατά της covid-19 θα προστεθεί στον κατάλογο», έγραψε μεταξύ άλλων ο Νιούσομ στο Twitter.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This