Ο Πρόεδρος της Στεάουα απαγόρευσε στους ποδοσφαιριστές να εμβολιαστούν

«Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε όπλο και εμβόλιο, θα προτιμούσα να με πυροβολήσουν» δήλωσε ο εκκεντρικός Μπεκάλι

Must Read

Θεωρείται από τις πλέον αμφιλεγόμενες προσωπικότητες του ποδοσφαίρου. Ο λόγος για τον πρόεδρο της Στεάουα, Τζίτζι Μπεκάλι.

Ο εκκεντρικός πρόεδρος απαγόρευσε στους παίκτες της ομάδας του να κάνουν το εμβόλιο κατά του κορωνοϊού, σύμφωνα με ρεπορτάζ στη Ρουμανία. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι είπε στους παίκτες του πως δεν τους επιτρέπει να κάνουν το εμβόλιο.

«Αν είχα να επιλέξω ανάμεσα σε όπλο και εμβόλιο, θα προτιμούσα να με πυροβολήσουν. Κανείς δεν θα εμβολιαστεί στη Στεάουα. Όταν βλέπω έναν εμβολιασμένο, κρατάω τις αποστάσεις μου, τουλάχιστον δύο μέτρα. Θα δείτε τι θα γίνει σε 1-2 χρόνια», ήταν οι δηλώσεις του που άναψαν φωτιές στη Ρουμανία.

Λίγο καιρό πριν ο Μπεκάλι ζήτησε να ανοίξουν τα γήπεδα «για να αρρωστήσει ο κόσμος», ενώ έστειλε επιστολή στις ρωσικές Αρχές για να στείλουν το ρωσικό εμβόλιο στη Ρουμανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This