«Να πάει να γ@μ@θεί ο Μπίμπι»: Ο Τράμπ… «στόλισε» τον Νετανιάχου!

Απογοητευμένος γιατί έκανε τα πάντα για τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ και εκείνος ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον Μπάιντεν

Must Read

Στον Ισραηλινό δημοσιογράφο Μπαράκ Ραβίντ για το νέο βιβλίο του «Η Ειρήνη του Τραμπ», έδωσε συνέντευξη ο πρώην Πλανητάρχης Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος εμφανίστηκε απογοητευμένος με έναν από τους πλέον στενούς συμμάχους του πρώην Προέδρου των ΗΠΑ, Μπενιαμίν Νετανιάχου.

Ο Τραμπ είχε αρχίσει να απογοητεύεται με τον πρώην πρωθυπουργό του Ισραήλ, όπως δήλωσε, κατά την διάρκεια των προεδρικών εκλογών. Ενώ η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν όταν ο Νετανιάχου ήταν ο πρώτος που συνεχάρη τον Μπάιντεν για την εκλογή του, παρά την στενή σχέση που είχαν ακόμη και σε προσωπικό επίπεδο.

«Δεν έχω μιλήσει μαζί του από τότε. Να πάει να γ@μ@θεί ο Μπίμπι», φέρεται να δήλωσε στη συνέντευξη ο πρώην Πρόεδρος των ΗΠΑ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This