Σφοδρές αντιδράσεις για τη μητέρα που χόρευε δίπλα στο άρρωστο μωράκι της

Οργή στα σχόλια ακόμα και από παιδιάτρους

Must Read

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες η αντίδραση και η υπερβολική ενασχόληση μιας Αμερικανίδας influencer στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η οποία εμφανίζεται να κάνει χορευτικά και να κουνάει τα οπίσθιά της, δίπλα στο νεογέννητο μωρό της που δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή μέσα στο νοσοκομείο.

Ακριβώς δύο εβδομάδες μετά τη γέννησή του, ο γιος της Αμερικανίδας influencer Γουίτνι Λίβιτ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με χαμηλά επίπεδα οξυγόνου, έχοντας προσβληθεί από τον ιο RSV ο οποίος δημιουργεί αναπνευστικά προβλήματα, κυρίως στα μικρά παιδιά.

Η μητέρα λοιπόν, ενώ το βρέφος βρισκόταν διασωληνωμένο με πνευμονία, συνέχισε να καταγράφει βίντεο για το TikTok, χορεύοντας με πάθος, δίπλα ακριβώς από το άρρωστο μωράκι.

«Φέραμε εδώ τον μικρούλη Λι λόγω χαμηλού οξυγόνου. Βγήκε θετικός στον RSV. Περιμένουμε να αναπνεύσει καλύτερα μόνος του», γράφει η μητέρα σε λεζάντες στο βίντεο που φαίνεται να χορεύει.

Όπως ήταν αναμενόμενο, οι αντιδράσεις και τα αρνητικά σχόλια έπεσαν «βροχή», σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, ενώ την κίνησή της καταδίκασε ακόμα και παιδίατρος: «Ως παιδίατρος βλέπω συχνά τέτοιες συμπεριφορές και είναι θλιβερό» αναφέρει σε σχόλιο του ένας γιατρός, ο οποίος τονίζει ότι δεν είναι λίγοι οι γονείς που επικεντρώνουν την προσοχή τους στα κινητά και στα social media, ακόμα και αυτές τις ώρες αγωνίας.

Η μητέρα μετά το κύμα οργής, εμφανίστηκε σε νέο βίντεο και με δάκρυα στα μάτια, υποστήριξε ότι στόχος της ήταν να δώσει μια νότα αισιοδοξίας και να είναι θετική:

«Κατανοώ ότι ορισμένοι άνθρωποι νευρίασαν με το βίντεό μου. Ήθελα απλά να ξεκαθαρίσω ότι απλώς προσπαθούσα να είμαι θετική. Είναι σημαντικό να μην βγάζετε συμπεράσματα για το τι περνάει κάποιος. Κατέβασα το βίντεο επειδή τώρα αντιλαμβάνομαι πώς μπορεί κανείς να σχηματίσει τη λάθος ιδέα. Ειλικρινά, απλώς προσπαθούσα να παραμείνω αισιόδοξη μέσα σε αυτήν την κατάσταση. Θέλω να ευχαριστήσω όσους επικοινώνησαν με εμένα με εμένα και με τους δικούς μου για να μας στηρίξουν. Το εκτιμώ πολύ»  αναφέρει στο βίντεό της ωστόσο δεν ήταν λίγοι εκείνοι που την αποδοκίμασαν εκ νέου…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This