Ανακάλυψαν νεογέννητο αγοράκι σε… κάδο τουαλέτας αεροπλάνου!

Μια 20χρονη από τη Μαδαγασκάρη συνελήφθη ως υπαίτια της αδιανόητης αυτής πράξης

Must Read

Δεν πίστευαν στα μάτια τους υπάλληλοι του αεροδρομίου στον Άγιο Μαυρίκιο, καθώς σε κάδο απορριμμάτων τουαλέτας αεροπλάνου βρήκαν «πεταμένο» ένα… νεογέννητο αγοράκι!         

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με δημοσίευμα του BBC, όταν υπάλληλοι του διεθνούς αεροδρομίου Sir Seewoosagur Ramgoolam που εξέτασαν αεροπλάνο της Air Mauritius, που προσγειώθηκε από Μαδαγασκάρη, ανήμερα την Πρωτοχρονιά, κατά τον συνήθη τελωνειακό έλεγχο, παρατήρησαν ότι υπήρχε χαρτί τουαλέτας λερωμένο με αίμα, για να ανακαλύψουν, κατόπιν, άναυδοι το εγκαταλειμμένο βρέφος, το οποίο και μετέφεραν άμεσα στο νοσοκομείο για περίθαλψη.

Την ίδια ώρα, η αστυνομία του αεροδρομίου, αφού ανέκρινε τους επιβάτες, κατέληξε σε μια 20χρονη γυναίκα ως ύποπτη για μητέρα του παρατημένου βρέφους, η οποία, παρότι αρνήθηκε ότι ήταν δικό της, επιβεβαιώθηκε ότι μόλις είχε γεννήσει, όταν υποβλήθηκε σε ιατρική εξέταση. Ως αποτέλεσμα η νεαρή γυναίκα τέθηκε υπό αστυνομική επιτήρηση στο νοσοκομείο.

Η 20χρονη, η οποία και συνελήφθη με την κατηγορία της εγκατάλειψης νεογέννητου, έφτασε στον Μαυρίκιο με διετή άδεια εργασίας από τη Μαδαγασκάρη και θα ανακριθεί μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, τόσο η ίδια, η οποία θεωρείται, πλέον, βέβαιο πως γέννησε κατά τη διάρκεια της πτήσης, όσο και το μωρό της είναι καλά στην υγεία τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This