Δωρεάν ένα δις τεστ σε Αμερικανούς πολίτες, ανακοίνωσε ο Μπάιντεν

Ο Αμερικανός Πρόεδρος κάλεσε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκα

Must Read

Στην απόφαση να δοθούν ένα δισεκατομμύριο δωρεάν τεστ στους Αμερικανούς, προχώρησε ο Τζο Μπάιντεν, που διπλασίασε τον αριθμό των δωρεάν τεστ.

Τέλη Δεκεμβρίου είχε ήδη προχωρήσει στη μαζική αγορά 500 εκατομμυρίων διαγνωστικών τεστ για τον κορωνοϊό, τα οποία θα διανέμονταν δωρεάν σε όσους υπέβαλλαν αίτημα.

Όπως ανακοίνωσε, η πλατφόρμα στην οποία θα μπορούν να εγγράφονται οι Αμερικανοί για την προμήθεια δωρεάν τεστ θα ανοίξει την επόμενη βδομάδα. Και ανέφερε ο Αμερικανός Πρόεδρος: «Σήμερα, δίνω οδηγίες στις ομάδες μου να παράσχουν επιπλέον 500 εκατομμύρια τεστ για να ανταποκριθούμε στη ζήτηση στο μέλλον».

Επίσης διαβεβαίωσε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ συνεργάζεται με τα φαρμακεία για τον εφοδιασμό με τεστ και ανέφερε ότι πάνω από 20.000 διαγνωστικά κέντρα παρέχουν δωρεάν έλεγχο στους πολίτες σε όλη την επικράτεια.

Κλείνοντας κάλεσε τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν και να φοράνε μάσκα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This