Σε κατάσταση πανικού ο Ζελένσκι! Βουλευτές του εγκαταλείπουν το Κίεβο…

Το φάντασμα του Σαακασβίλι πάνω από την Ουκρανία!

Must Read

Η αποκάλυψη της Wall Street Journal για την εκκένωση της Αμερικανικής πρεσβείας στο Κίεβο και την καταστροφή όλων των αρχείων και του εξοπλισμού, όπως ακριβώς έγινε με την πρεσβεία στην Καμπούλ λίγο πριν την εισβολή των Ταλιμπάν, έχει προκαλέσει τρόμο στον Ζελένσκι και τους ναζί της ουκρανικής κυβέρνησης.

Η εξέλιξη αυτή έχει προκαλέσει τρόμο ακόμα και στους βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος, που εγκαταλείπουν το Κίεβο μαζί με επιχειρηματίες που στήριξαν τον Ζελένσκι, αλλά εμπλέκονται και σε πλιάτσικο της δημόσιας περιουσίας έπειτα από την βίαιη ανατροπή της κυβέρνησης το 2014.

Άπαντες, ακολουθώντας τους δυτικούς διπλωμάτες, εγκαταλείπουν το Κίεβο και αφήνουν τον Ζελένσκι στην τύχη του. Από την πλευρά του, ο πανικόβλητος πρόεδρος τους κάλεσε εντός 24 ωρών να επιστρέψουν στο Κίεβο, με την προειδοποίηση του να έχει τη μορφή τελεσιγράφου.

Επίθεση σε τέσσερα μέτωπα

Έγκυροι στρατιωτικοί αναλυτές εντοπίζουν κινήσεις του Ρωσικού στρατού σε τέσσερα διαφορετικά μέτωπα. Καθιστώντας σαφές πως εάν ο Πούτιν αποφασίσει να εισβάλει, θα «συνθλίψει» κυριολεκτικά τον Ουκρανικό στρατό και τους ναζί παραστρατιωτικούς.

Η εισβολή θα γίνει από την Ρωσία, την Λευκορωσία, την Κριμαία και με απόβαση από την Μαύρη Θάλασσα. Το Κίεβο θα αποκοπεί τελείως από τις θαλάσσιες διόδους και ο Ουκρανικός στρατός θα διαλυθεί και θα τραπεί σε άτακτη φυγή. Με πρώτους φυσικά τους φονιάδες του ναζιστικού τάγματος οι οποίοι εκπαιδεύουν πολίτες για να κρατήσουν την προέλαση των Ρώσων ώστε αυτοί να μπορέσουν ανενόχλητοι να εξαφανιστούν.

Το σενάριο που είχαν παρουσιάσει οι αμερικανικές υπηρεσίες στο κογκρέσο και την αμερικανική Βουλή, φαίνεται ότι θα επιβεβαιωθεί καθώς τα ρωσικά στρατεύματα σε 72 ώρες θα έχουν καταλάβει το Κίεβο. Αυτός ακριβώς είναι και ο λόγος που η αμερικανική πρεσβεία έλαβε εντολή να καταστρέψει όλα τα έγγραφα και τις υποδομές.

Ο δε Ζελένσκι, πρώην κωμικός, θα έχει μάλλον τραγικό τέλος, όπως αυτό που είχε ο πρώην πρόεδρος της Γεωργίας Σαακασβίλι, όταν τα ρωσικά στρατεύματα έφτασαν σε λίγες ώρες στην Τιφλίδα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This