Άνοιξε και η όρεξη του Κοσόβου: Ζητά βοήθεια από τον Μπάιντεν για ένταξη στο ΝΑΤΟ

Με επιστολή προειδοποιεί για τις προσπάθειες της Μόσχας να «αποσταθεροποιήσει» τη χώρα και την εύθραυστη περιοχή των Βαλκανίων

Must Read

Τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία και η προσπάθειά της για ένταξη στο ΝΑΤΟ άνοιξαν την όρεξη και του Κοσόβου, που ζητάει και την δική του ένταξη στην συμμαχία.

Μάλιστα ζητάει την βοήθεια του Τζο Μπάιντεν, προκειμένου να προωθήσει την ένταξή του, την οποία χαρακτηρίζει «επιτακτική» η Κοσοβάρα πρόεδρος Βιόσα Οσμάνι Σαντρίου.

Με επιστολή της στον Αμερικανό Πρόεδρο προειδοποιεί για τις προσπάθειες της Μόσχας να «αποσταθεροποιήσει» το Κόσοβο και την εύθραυστη περιοχή των Βαλκανίων, αναφέροντας: «Η ένταξη του Κοσόβου στο ΝΑΤΟ έχει καταστεί επιτακτική. Εκφράζουμε την ελπίδα και την προσδοκία μας ότι οι ΗΠΑ θα χρησιμοποιήσουν την ηγεσία και την επιρροή τους για να υποστηρίξουν ενεργά και να προωθήσουν την περίπλοκη διαδικασία ένταξης στο ΝΑΤΟ για το Κόσοβο».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This