Νέα γκάφα του Μπάιντεν

Αυτή τη φορά στη Νότια Κορέα

Must Read

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν μπέρδεψε τα ονόματα των νυν και πρώην ηγετών της Νότιας Κορέας κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στο εργοστάσιο κατασκευής τσιπ του τεχνολογικού γίγαντα Samsung στο Pyeongtaek.

Ευχαρίστησε τον «Πρόεδρο Μουν» προτού διορθώσει τον εαυτό του σε «Γιουν», αναφερόμενος στον Πρόεδρο της Νότιας Κορέας Γιουν Σουκ-γιόλ, ο οποίος αντικατέστησε τον Μουν Τζε-ιν νωρίτερα αυτό το μήνα.

Πάντως, το πρώτο προεδρικό ταξίδι του Μπάιντεν στη Νοτιοανατολική Ασία είχε προβλήματα πριν καν φτάσει στη Σεούλ, με έναν από τους αξιωματικούς ασφαλείας του να φέρεται να συνελήφθη χθες και να κατηγορείται για επίθεση σε Νοτιοκορεάτη πολίτη στην πρωτεύουσα, λίγες ώρες πριν φτάσει ο Μπάιντεν.

Το άτομο φέρεται να εργάζεται για το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες, έχει τεθεί σε διοικητική άδεια μαζί με έναν άλλο πράκτορα της Μυστικής Υπηρεσίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This