Ξέσπασε πόλεμος Ερντογάν – Νταβούτογλου για τις δηλώσεις κατά του Έλληνα Πρωθυπουργού

Ήθελε σκληρότερη και άμεση απάντηση στην Ελλάδα, ο πρώην υπουργός του σουλτάνου

Must Read

Εδώ και χρόνια έχουν χωρίσει οι δρόμοι του Ερντογάν με τον Αχμέτ Νταβούτογλου, ο οποίος ήταν επί σειρά ετών υπουργός του σουλτάνου και είναι ο εμπνευστής του περιβόητου «στρατηγικού βάθους» της Τουρκίας.

Ο Νταβούτογλου έχει ιδρύσει δικό του κόμμα και με αφορμή τις δηλώσεις Ερντογάν κατά του Έλληνα πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, βρήκε πρώτης τάξεως ευκαιρία για αντιπολίτευση, κατηγορώντας τον Ταγίπ ότι δεν αντέδρασε αμέσως!

Με αναρτήσεις του στο twitter o πρόεδρος του Κόμματος του Μέλλοντος, σχολίασε μεταξύ άλλων «οι θέσεις που εξέφρασε ο Μητσοτάκης στις ΗΠΑ ήταν εντελώς απαράδεκτες. Είναι μια προσέγγιση που θα καταστρέψει την ειρήνη στο νησί (της Κύπρου) και θα αποσταθεροποιήσει το Αιγαίο και τη Μεσόγειο. Έπρεπε φυσικά να δοθούν οι απαραίτητες απαντήσεις».

Και συνέχισε αναφέροντας: «Παραμένουν τα εξής ερωτήματα: Τι απαντήσεις έδωσε η κυβέρνηση; Μετά από 5 μέρες, σήμερα ξύπνησες; Ο Έλληνας πρέσβης έχει κληθεί στο υπουργείο; Τα συμφέροντα του κράτους της Δημοκρατίας της Τουρκίας δεν προστατεύονται με το εγώ, αλλά με ψυχρά βήματα και αντιδράσεις. Αν επρόκειτο να πορευθείς με “έντιμους και ευγενικούς πολιτικούς”, δεν θα έκανες παρέα με τον Τραμπ που έβριζε εσένα και τη χώρα μας! Δεν θα είχες πέσει στα γόνατα για να συναντήσεις τον Μπάιντεν, που κατηγόρησε το έθνος μας για γενοκτονία! Δεν θα περίμενες στην πόρτα του Πούτιν που σκότωσε δεκάδες στρατιώτες μας!».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This