Ασύλληπτο χάος σε αεροδρόμιο της Σουηδίας – Αποκλείστηκαν δρόμοι, ακυρώθηκαν δρομολόγια τρένων

Must Read

Το «αδιαχώρητο» επικράτησε χθες στο αεροδρόμιο Αρλάντα, της Σουηδίας, αφού ο κεντρικός τερματικός σταθμός του είχε κατακλυστεί από κόσμο, με αποτέλεσμα να σχηματίζονται τεράστιες ουρές. Για τον λόγο αυτό, οι αρχές της Στοκχόλμης χρειάστηκε να προχωρήσουν σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, προκειμένου να εκτρέψουν την κυκλοφορία των οχημάτων που κατευθύνονταν προς το αεροδρόμιο.

Από τις 4.30 το απόγευμα (τοπική ώρα) η τροχαία είχε προχωρήσει σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στους δρόμους που οδηγούν στον διεθνή αερολιμένα. Λίγη ώρα αργότερα, ανακοινώθηκε ότι η υπερταχεία που συνδέει το κέντρο της Στοκχόλμης με το αεροδρόμιο Αρλάντα δεν θα έκανε στάση στον κεντρικό τερματικό σταθμό, όπως μετέδωσε η σουηδική τηλεόραση (SVT).

Σύμφωνα με τη Swedavia, την εταιρεία που διαχειρίζεται τον διεθνή αερολιμένα, η συμφόρηση οφείλεται στην απότομη αύξηση του αριθμού των επιβατών μετά τη λήξη του συναγερμού για τον κορωνοϊό. Αξίζει να σημειωθεί, επίσης, ότι η εταιρεία Swedavia αντιμετώπισε προβλήματα με τις προσλήψεις και την εκπαίδευση του προσωπικού για την επάνδρωση των σημείων ελέγχου.

Αν και τα παραπάνω συνθέτουν ένα πρόβλημα εδώ και λίγες εβδομάδες, η κατάσταση έγινε εξαιρετικά δύσκολη το Σάββατο και η Swedavia προέβλεψε ότι η συμφόρηση αναμένεται να συνεχιστεί. «Θα υπάρχει μεγάλο φορτίο στο Αρλάντα φέτος το καλοκαίρι. Αν μπορείτε να κάνετε check-in διαδικτυακά, καλό θα ήταν να το κάνετε. Διαφορετικά, είναι καλό να παρακολουθείτε πότε η αεροπορική σας εταιρεία ανοίγει το check-in», δήλωσε ο εκπρόσωπος της Swedavia Ντέιβιντ Κάρλσον στη σουηδική τηλεόραση.

«Έχουμε παρατηρήσει ότι ταξιδιώτες έρχονται εδώ 6-8 ώρες πριν από την αναχώρηση της πτήσης τους, πολύ πριν ανοίξει το check-in. Και αυτό επιδεινώνει τη συμφόρηση», σημείωσε ο Κάρλσον.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This