Σάλος στις ΗΠΑ κατά του Μπάιντεν για πιθανή σεξουαλική κακοποίηση της κόρης του

Σοκαριστικές αποκαλύψεις στο ημερολόγιο της Ashley Biden που έφερε στο φως η Daily Mail

Must Read

Άγριο σφυροκόπημα κατά του Αμερικανού προέδρου Τζο Μπάιντεν έχει εξαπολύσει το Fox News, η βρετανική DailyMail αλλά και η ερευνητική δημοσιογραφική ομάδα του Project Veritas έπειτα από την αποκάλυψη του περιεχομένου του προσωπικού ημερολογίου της κόρης του, Άσλεϊ.

Το ημερολόγιο βρέθηκε σε ενοικιαζόμενο διαμέρισμα στην Φλόριντα από μία γυναίκα. Στην συνέχεια η συγκεκριμένη γυναίκα επιχείρησε να πουλήσει το ημερολόγιο σε δημοσιογραφικούς οργανισμούς. Φαίνεται ότι το project Βέριτας κατάφερε και απέκτησε το ημερολόγιο, δεν πρόλαβε όμως να δημοσιεύσει οτιδήποτε. Σε μία εκτενή επιχείρηση, το FBI εισέβαλε με εντάλματα στα σπίτια δημοσιογράφων του Project, γεγονός πρωτοφανές αφού δεν υπήρχε οποιοδήποτε ομοσπονδιακό αδίκημα.

Ο λόγος αυτής της κινητοποίησης, αποδεικνύεται πως είναι το περιεχόμενο του ημερολογίου, το οποίο είναι κόλαφος κατά του αμερικανού προέδρου. Εδώ φυσικά έχουμε μία πρωτοφανή παραβίαση του αμερικανικού Συντάγματος, διότι φαίνεται πως ο ίδιος ο πρόεδρος χρησιμοποίησε το FBI ως μπράβους για να αποτρέψουν την δημοσιογραφική έρευνα και την δημοσίευση επιβαρυντικό στοιχείο για τον ίδιο και τα ανοσιουργήματά που έχει διαπράξει.

Ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί με την αποκάλυψη του λάπτοπ του γιού του, Χάντερ, το περιεχόμενο του οποίου επιβεβαιώνει την διάπραξη κακουργημάτων τα οποία όμως ποτέ δεν διερευνήθηκαν. Διότι ο Μπάιντεν είχε ισχυριστεί πως οι ισχυρισμοί για το περιεχόμενο που λάπτοπ ήταν ρωσική προπαγάνδα! Σήμερα έχει αποδειχθεί πως το περιεχόμενο του λάπτοπ είναι πραγματικό και δεν υπάρχει καμιά προπαγάνδα γύρω από αυτό, εκτός από την προπαγάνδα και τις αθλιότητες του Μπάιντεν για να κρύψει την εγκληματική δράση του Χάντερ Μπάιντεν.

Αν αυτό δεν είναι παιδική κακοποίηση, είναι σίγουρα στο όριο αυτής”: Ο Τάκερ Κάρλσον κατακρίνει τον Μπάιντεν για την παραδοχή του ημερολογίου της κόρης της Άσλεϊ ότι το ντους μαζί του ως κορίτσι μπορεί να συνέβαλε στον εθισμό της στο σεξ, αφού η DailyMail.com αποκάλυψε το επίμαχο απόσπασμα

Ο Tucker Carlson αναρωτήθηκε γιατί το FBI ερευνούσε την υποτιθέμενη κλοπή ενός ημερολογίου, καθώς δεν είναι ομοσπονδιακό έγκλημα

Ο Carlson είπε: «Η απάντηση βρίσκεται στο τι υπάρχει στο ημερολόγιο. Τώρα ξέρουμε τι υπάρχει στο ημερολόγιο»

Η Άσλεϊ Μπάιντεν φέρεται να έγραψε σε μια καταχώρισή του τον Ιανουάριο του 2019: «Θυμάμαι ότι έκανα σεξ με φίλους σε νεαρή ηλικία. ντους με τον μπαμπά μου (κάτι που μάλλον δεν είναι πρέπον)».

Μια γυναίκα από τη Φλόριντα ονόματι Έιμι Χάρις βρίσκεται υπό έρευνα επειδή πούλησε το ημερολόγιο της  Άσλεϊ Μπάιντεν, αφού η κόρη του προέδρου το άφησε πίσω της σε ένα «ενοικιαζόμενο σπίτι»

Προηγούμενες αναφορές υποστήριζαν ότι οι Μπάιντεν ανέφεραν ότι το ημερολόγιο είχε κλαπεί σε μια υποτιθέμενη διάρρηξη, αλλά η DailyMail.com διασταύρωσε ότι η Χάρις, η γυναίκα που βρήκε το ημερολόγιο δεν ερευνάται για κλοπή

«Είναι η πώληση ξένης περιουσίας που θα μπορούσε να θεωρηθεί έγκλημα. Και το γεγονός ότι η Ashley είναι κόρη του προέδρου το οδηγεί σε διαφορετικό νομικό επίπεδο», είπε η πηγή

Η Χάρις, 39 ετών, μετακόμισε σε ένα σπίτι στο Παλμ Μπιτς και βρήκε το ημερολόγιο κάτω από το στρώμα λίγο μετά την επιστροφή της Άσλεϊ στη Φιλαδέλφεια το 2020

Λέγεται ότι αργότερα παρουσίασε το ημερολόγιο σε έναν έρανο των Ρεπουμπλικανών πριν το πουλήσει τελικά για 40.000 δολάρια στον δημοσιογραφικό οργανισμό Project Veritas

Το ημερολόγιο περιείχε λεπτομέρειες σχετικά με τη χρόνια κατάχρηση ναρκωτικών, τον εθισμό στο σεξ και την «υπερσεξουαλική» δραστηριότητα της Άσλεϊ στα νιάτα της.

Τρομερές αποκαλύψεις για τον γιο του Τζο Μπάιντεν

Βρέθηκαν ακόμα «450 gigabyte διαγραμμένου υλικού», συμπεριλαμβανομένων 80.000 εικόνων και βίντεο και περισσότερα από 120.000 αρχειοθετημένα email.

Ο άνθρωπος που διένειμε το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν σε μέλη του Κογκρέσου και μέσα ενημέρωσης έχει διαφύγει από τις ΗΠΑ στην Ελβετία, λέγοντας ότι φοβάται αντίποινα από την κυβέρνηση Μπάιντεν.

Ο Jack Maxey έδωσε στην DailyMail.com ένα αντίγραφο του σκληρού δίσκου από τον εγκαταλελειμμένο φορητό υπολογιστή του υιού του Προέδρου των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζο Μπάιντεν, Hunter την άνοιξη του 2021.

Έδωσε επίσης αντίγραφα και υλικό από αυτό στην Washington Post, τους New York Times και τον γερουσιαστή Chuck Grassley λόγω της θέσης του ως ρεπουμπλικανός στην Επιτροπή Δικαιοσύνης της Γερουσίας – αλλά ισχυρίζεται ότι όλοι απέκρυψαν το σκάνδαλο.

Τις τελευταίες δύο εβδομάδες, ο Maxey κρύβεται στη Ζυρίχη, συνεργαζόμενος με ειδικούς πληροφορικής για να ανακαλύψει περισσότερα δεδομένα από το «laptop που στέλνει τον Μπαίντεν στην κόλαση».

Ο Maxey, πρώην συμπαρουσιαστής του podcast του πρώην συμβούλου του Ντόναλντ Τραμπ, Steve Bannon, το War Room, ισχυρίζεται ότι αυτός και οι συνάδελφοί του βρήκαν «450 gigabyte διαγραμμένου υλικού», συμπεριλαμβανομένων 80.000 εικόνων και βίντεο και περισσότερα από 120.000 αρχειοθετημένα email.

Είπε ότι σκοπεύει να τα δημοσιεύσει όλα στο διαδίκτυο σε μια βάση δεδομένων με δυνατότητα αναζήτησης τις επόμενες εβδομάδες. Ο Χάντερ εγκατέλειψε τον φορητό υπολογιστή του σε ένα κατάστημα υπολογιστών στο Ντέλαγουερ το 2019. Ο ιδιοκτήτης, Τζον Μακ Άιζακ, έδωσε ένα αντίγραφο στον δικηγόρο του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι, ο οποίος το παρέδωσε στον Μάξι.

«Ήρθα εδώ για να μπορέσουμε να κάνουμε μια ενδελεχή εξέταση του φορητού υπολογιστή του Χάντερ με ασφάλεια σε μια χώρα που εξακολουθεί να σέβεται την ανθρώπινη ελευθερία και τα ιδανικά των φιλελεύθερων δημοκρατικών αρχών», είπε στην DailyMail.com.

Ο Χάντερ φαίνεται σε μια φωτογραφία με μια «πίπα για κρακ» στο στόμα του καθώς κοιμάται. Η φωτογραφία ανακτήθηκε από το laptop του

«Δεν πιστεύω ότι αυτό θα ήταν δυνατό εντός των Ηνωμένων Πολιτειών. Κάναμε πολλές απόπειρες να προσπαθήσουμε να κάνουμε την ανάκληση των διαγραμμένων αρχείων εκεί».

Ο Maxey είπε ότι αφού επικοινώνησε με την DailyMail.com σχετικά με τον φορητό υπολογιστή πέρυσι, μαύρα SUV εμφανίστηκαν έξω από το σπίτι του και φίλοι πρώην αξιωματούχων πληροφοριών των ΗΠΑ με τους οποίους μοιράστηκε αντίγραφα του είπαν ότι έλαβαν περίεργες κλήσεις.

«Το έδειξα σε έναν φίλο μου, ευρισκόμενος σε απόγνωση τον Φεβρουάριο [2021] γιατί κανείς δεν με άκουγε. Κανένας ειδησεογραφικός οργανισμός δεν θα το έπαιρνε. Στην πραγματικότητα, ο πρώτος μεγάλος ειδησεογραφικός οργανισμός που το πήρε ήταν η Daily Mail», είπε.

«Πολύ αγαπημένοι μου φίλοι, με καλούσαν κάθε μέρα, βασικά για να δουν αν ήμουν ακόμα ζωντανός»!

Άλλη μία φωτογραφία από τον υπολογιστή του Μπάιντεν

Ο Maxey ισχυρίστηκε ότι ένας πρώην ανώτερος υπάλληλος της υπηρεσίας πληροφοριών του είπε αμέσως μετά την παραλαβή του σκληρού δίσκου το 2020: «Αν δεν κυκλοφορήσεις αρκετά από αυτό, ώστε να ξέρουν ότι μπορείς να το απελευθερώσεις όλο, σου λέω αδερφέ, εσύ “είναι ένας νεκρός”

Ο Maxey έλαβε σοβαρά τις συμβουλές του και τον Οκτώβριο του 2020 δημοσίευσε παρτίδες από email και άλλα αρχεία από το φορητό υπολογιστή σε ιστότοπους κοινής χρήσης αρχείων.

Αλλά μετά από περίπου μία ώρα, οι σύνδεσμοι καταργήθηκαν.

Ο Maxey είπε ότι πιστεύει ότι η αμερικανική κυβέρνηση κυνηγούσε αρχεία από το φορητό υπολογιστή που δημοσιεύτηκαν στο Διαδίκτυο και τα επισήμανε στις εταιρείες.

«Υπήρχαν πέντε drop boxes: δύο στις Ηνωμένες Πολιτείες, ένα στη Νέα Ζηλανδία, δύο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Όλα τα ίδια drop boxes στα οποία μας λένε ότι ακόμα και παιδική πορνογραφία διαμοιράζεται σε όλο τον κόσμο χωρίς καμία συνέπεια, επειδή υποτίθεται ότι «δεν μπορούν να δουν τι ανεβαίνει εκεί». Αποδεικνύεται ένα μεγάλο ψέμα, καθώς τα αρχεία του Μπάιντεν εξαφανίστηκαν σε χρόνο μηδέν, όταν αναρτήθηκαν σε αυτά τα ίδια Dropbox.

Αυτό σημαίνει, λοιπόν, ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών μας, οι οποίες δεν έχουν ακόμη καν αναγνωρίσει ότι διαθέτουν το φορητό υπολογιστή του Χάντερ Μπάιντεν, προφανώς έκαναν επιμελώς αναζητήσεις κρυφά στο Διαδίκτυο για να μάθουν εάν κάτι από αυτά κυκλοφόρησε.

«Αυτό θα έπρεπε να τρομοκρατεί κάθε αξιοπρεπή άνθρωπο στη Δύση».

Μιλάμε ίσως για το μεγαλύτερο σκάνδαλο του 21ου αιώνα, το οποίο σίγουρα συνδέεται με αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία.

Διαβάστε σχετικά: Σεισμός από την αποκάλυψη της Daily Mail για τον υιό Μπάιντεν, τα βιοεργαστήρια στην Ουκρανία και τον κορωνοϊό

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This