Καναδάς: Συναγερμός για πυροβολισμούς στο κέντρο του Λάνγκλεϊ – Σύλληψη υπόπτου, αναφορές για νεκρούς

Το ανθρωποκυνηγητό απέδωσε καρπούς

Must Read

Ανάστατοι οι κάτοικοι στην πόλη Λάνγκλεϊ του Καναδά, στη Βρετανική Κολούμπια, καθώς «έπεσαν» πυροβολισμοί σε κεντρικό σημείο της, με την τοπική αστυνομία να φτάνει σε «χρόνο ρεκόρ» στη σύλληψη ενός υπόπτου.

Δυστυχώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως από τη δράση του συλληφθέντα, έχασαν τη ζωή τους άνθρωποι, ενώ υπάρχουν και αρκετοί τραυματίες.

Νωρίτερα η αστυνομία έστειλε επείγον SMS στους κατοίκους να μείνουν στα σπίτια τους και να μην κυκλοφορούν στους δρόμους, προκειμένου να είναι ασφαλείς για όση ώρα διεξάγεται η έρευνα, ενόσω στην περιοχή πετούσαν ελικόπτερα, για τον συντονισμό των αστυνομικών δυνάμεων, αλλά κι επειδή οι Αρχές είχαν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του πιθανού δράστη.

Σύμφωνα με την έκτακτη προειδοποίηση της αστυνομίας, αναζητείτο ένας λευκός άνδρας, με μαύρα μαλλιά και μπλούζα παραλλαγής, ο οποίος είχε εμπλοκή σε τουλάχιστον ένα περιστατικό με πυροβολισμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This