Ντροπή στην Ευρώπη: Ο σφαγέας Αλίεφ προαναγγέλει νέα εθνοκάθαρση κατά των Αρμενίων

Το μαύρο χρήμα του Αζερμπαιτζάν σε δυτικούς πολιτικούς και η σιωπή της Δύσης…

Must Read

Γίνεται όλο και πιο σαφές ότι το καθεστώς του Αζερμπαϊτζάν αντιμετωπίζει τη συμφωνία για το φυσικό αέριο που σύναψε με την ΕΕ ως «πράσινο φως» για τη συνέχιση της γενοκτονίας που διαπράττει στο Αρτσάχ.

Κατά ειρωνικό τρόπο, τώρα είναι η Ρωσία που εμποδίζει τον Αλίεφ να εισβάλλει στο Αρτσάχ και να τερματίσει την αρμενική παρουσία αρκετών χιλιάδων ετών με συντονισμένη  εθνοκάθαρση.

Η προαναγγελία Αλίεφ

Η επιλεκτική ευαισθησία για την Ουκρανία λοιπόν, την ώρα που ο λαός της Αρμενίας αντιμετωπίζει άλλη μία απειλή εξόντωσης, ενώ ο δικτάτορας του Αζερμπαϊτζάν δεν διστάζει ακόμα και να διατάξει δολοφονίες δημοσιογράφων σε ευρωπαϊκό έδαφος, θα μείνει στην ιστορία της Ευρώπης ως μαύρη κηλίδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This