ΑΡΧΙΚΗΚΟΣΜΟΣΗΠΑ: «Μεγάλη ανακούφιση» για την οικογένεια Ρούσντι που ο συγγραφέας δεν χρειάζεται πια μηχανική υποστήριξη της αναπνοής

ΗΠΑ: «Μεγάλη ανακούφιση» για την οικογένεια Ρούσντι που ο συγγραφέας δεν χρειάζεται πια μηχανική υποστήριξη της αναπνοής

Η αίσθηση του χιούμορ του παραμένει «άθικτη» σύμφωνα με τον γιο του

Δύο ημέρες μετά την δολοφονική επίθεση εναντίον του ο Σαλμάν Ρούσντι κατάφερε να μιλήσει με την οικογένειά του να δηλώνει σήμερα ότι αισθάνεται «μεγάλη ανακούφιση» που ο Βρετανός συγγραφέας δεν χρειάζεται πια μηχανική υποστήριξη της αναπνοής.

Μάλιστα ο γιος του διάσημου συγγραφέα διαβεβαίωσε ότι η αίσθηση του χιούμορ του παραμένει «άθικτη» παρά τη σοβαρότητα των τραυμάτων του.

Δείτε επίσης: Κατάφερε να μιλήσει ο Σαλμάν Ρουσντί – Αθώος δηλώνει ο συλληφθέντας για τη δολοφονική επίθεση

«Ο πατέρας μου παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο και λαμβάνει εντατική και συνεχή θεραπεία», δήλωσε ο γιος του, ο Ζαφάρ Ρούσντι, σε μήνυμά του στο Twitter που αναρτήθηκε εκ μέρους της οικογένειας.

«Είμαστε εξαιρετικά ανακουφισμένοι που χθες (Σάββατο) του έβγαλαν τον αναπνευστήρα και την παροχή οξυγόνου και που μπόρεσε να πει δυο λόγια», πρόσθεσε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Παρότι τα τραύματά του είναι σοβαρά και μπορούν να αλλάξουν τη ζωή του, η συνήθης του ζωηρή και προκλητική αίσθηση του χιούμορ παραμένει άθικτη», συνέχισε ο Ζαφάρ Ρούσντι, ο οποίος διευθύνει ένα γραφείο δημοσίων σχέσεων με έδρα το Λονδίνο.

Ο γιος Ρούσντι δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που πήγαν να προστατέψουν τον συγγραφέα των “Σατανικών Στίχων” κατά τη διάρκεια της επίθεσης την Παρασκευή στην Πολιτεία της Νέας Υόρκης, καθώς και τους αστυνομικούς και το νοσηλευτικό προσωπικό που του πρόσφεραν τη βοήθειά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Διαβάστε ακόμα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ
ΕΓΚΥΡΑ ΚΑΙ
ΕΓΚΑΙΡΑ
Εγγράψου στα κανάλια
ενημέρωσης του Newsbreak
Εγγραφή

Διαβάστε επίσης