Σκέφτεται Ελλάδα και αφηνιάζει ο Ακάρ: «Κάθε λεπτό κι ένα ψέμα. Κάθε δευτερόλεπτο κι ένα ψέμα»

Τουρκικό Υπουργείο Άμυνας: «Η Ελλάδα συνεχίζει να στοχεύει επίμονα τις αποστολές του ΝΑΤΟ»

Must Read

Η επίθεση λάσπης από την Τουρκία στην Ελλάδα συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς. Σειρά πήραν αυτή τη φορά το Υπουργείο Άμυνας των γειτόνων, αλλά και ο Χουλουσί Ακάρ, εξαπολύοντας προπαγανδιστικά βέλη κατά της χώρας μας.

Σύμφωνα με πηγές του τουρκικού Υπουργείου, η Αθήνα «παρενοχλεί και στοχεύει» τις αποστολές του ΝΑΤΟ και ειδικά τα τουρκικά μαχητικά και μάλιστα, όπως λένε στην Άγκυρα, κάτι τέτοιο συνέβη και χθες, όταν αεροσκάφη AWACS του ΝΑΤΟ και δύο τουρκικά F-16 που εκτελούσαν την εκπαιδευτική αποστολή Nexus Ace στο Αιγαίο, «κλειδώθηκαν» από ελληνικά F-16.

Σύμφωνα με τις τουρκικές πηγές που επικαλείται το SigmaLive, «η Ελλάδα συνεχίζει να στοχεύει επίμονα τις αποστολές του ΝΑΤΟ για να αυξήσει τις εντάσεις. Με το τελευταίο περιστατικό παρενόχλησης, η Ελλάδα σκόπιμα και προγραμματισμένα στράφηκε σε αυτές τις συμπεριφορές … Αυτή η συμπεριφορά της Ελλάδας είναι απολύτως ασυμβίβαστη με το πνεύμα της νατοϊκής συμμαχίας και θέτει σε σημαντικό κίνδυνο την ασφάλεια των πτήσεων».

«Η Ελλάδα ούτε έρχεται να μιλήσει, ούτε κάθεται στο τραπέζι, ούτε ακούει, ούτε σταματά να λέει ψέματα»

Τη σκυτάλη πήρε ο Χουλουσί Ακάρ, ο οποίος κατηγόρησε τη χώρα μας ότι ψεύδεται και ότι υπάρχουν κάποιοι που αυξάνουν τις εντάσεις και σπέρνουν τη διχόνοια… Τα γνωστά Παραμύθια της Χαλιμάς δηλαδή.

«Προκειμένου να διαταράξουν τις σχέσεις των δύο γειτονικών χωρών, των δύο συμμάχων, με ενέργειες και ρητορική που αυξάνουν τις εντάσεις, ορισμένοι στην Ελλάδα, δυστυχώς, σπέρνουν διχόνοια και κακία μέρα-νύχτα. Παρ’ όλα αυτά, εμείς, ως Τουρκία, λέμε πάντα ‘ελάτε να μιλήσουμε, να συναντηθούμε’ στο πλαίσιο του διεθνούς δικαίου. Λέμε ‘ελάτε να λύσουμε τα μεταξύ μας προβλήματα με διάλογο’. Αλλά, δυστυχώς, για αυτό το θέμα η Ελλάδα ούτε έρχεται να μιλήσει, ούτε κάθεται στο τραπέζι, ούτε ακούει, ούτε σταματά να λέει ψέματα. Κάθε λεπτό κι ένα ψέμα. Κάθε δευτερόλεπτο κι ένα ψέμα. Έχουμε βαρεθεί να το αποδεικνύουμε», είπε μεταξύ άλλων σε εκδήλωση ο Τούρκος Υπουργός Άμυνας.

Και πρόσθεσε με… ανάλυση της ελληνικής κατάστασης και αναφορά στην Κύπρο:

«Τα λάθη της ελληνικής κυβέρνησης όμως τα έχουν πλέον δει ξεκάθαρα κάποιοι Έλληνες πολιτικοί, ορισμένοι απόστρατοι στρατηγοί και ναύαρχοι, κάποιοι ακαδημαϊκοί, κάποια στελέχη των Μέσων Ενημέρωσης και Έλληνες με κοινή λογική. Όλοι αυτοί βλέπουν ότι αυτά που γίνονται είναι λάθος. Και καθορίζουν τη στάση τους απέναντι σε αυτούς που τα κάνουν. Φίλοι, εμείς λέμε το εξής με λίγα λόγια: Έχουμε δίκιο. Είμαστε δυνατοί γιατί έχουμε δίκιο. Είμαστε έτοιμοι να καθίσουμε σε οποιοδήποτε τραπέζι και να μιλήσουμε. Από την άλλη, όμως, είμαστε αποφασισμένοι και με ισχυρή βούληση να μην επιτρέψουμε να καταπατηθούν τα δικαιώματα και το δίκαιο της Τουρκικής Δημοκρατίας, των 85 εκατομμυρίων, ούτε τα δικαιώματα των Κυπρίων αδελφών μας και να μην επιτρέψουμε κανένα τετελεσμένο γεγονός. Δόξα τω Θεώ, είμαστε ικανοί και για αυτό».




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This