Πολωνία: Για χτύπημα – προβοκάτσια κατηγορεί η Ρωσία την Ουκρανία!

Επιβεβαιώνει τους ισχυρισμούς Αμερικανών αξιωματούχων

Must Read

Το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας Εξέδωσε μία εξαιρετικά σκληρή ανακοίνωση με την οποία ουσιαστικά κατηγορεί ευθέως την Ουκρανία για προβοκατόρικο χτύπημα σε πολωνικό έδαφος, ώστε να θεωρηθεί πως η Ρωσία χτύπησε κράτος – μέλος του ΝΑΤΟ.

Η ανακοίνωση του Ρωσικού ΥΠΕΘΑ αναφέρει ότι «Έγιναν χτυπήματα ακριβείας σε στόχους μόνο στην επικράτεια της Ουκρανίας και σε απόσταση όχι πλησιέστερη από 35 χλμ. από τα ουκρανο-πολωνικά σύνορα»

«Οι φωτογραφίες των συντριμμιών που βρέθηκαν στο Przevodow που δημοσιεύθηκαν στην Πολωνία το βράδυ αναγνωρίστηκαν κατηγορηματικά από Ρώσους ειδικούς του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος ως στοιχεία του αντιαεροπορικού κατευθυνόμενου πυραύλου S-300 της Ουκρανικής Πολεμικής Αεροπορίας»

«Στις 15 Νοεμβρίου, οι ρωσικές ένοπλες δυνάμεις προκάλεσαν ένα μαζικό χτύπημα με όπλα μεγάλης εμβέλειας υψηλής ακρίβειας από τον αέρα και τη θάλασσα στο στρατιωτικό σύστημα διοίκησης της Ουκρανίας.

Όλοι οι πύραυλοι χτυπούν ακριβώς τους καθορισμένους στόχους, όλοι οι στόχοι εβλήθησαν»

»Οι δηλώσεις ουκρανικών πηγών και ξένων αξιωματούχων σχετικά με την πτώση “ρωσικών πυραύλων” στο Πολωνικό Πρζεβόντοφ αποτελούν εσκεμμένη πρόκληση» καταλήγει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This