ΗΠΑ: Δεκάδες νεκροί μετά από πυροβολισμούς σε σούπερ μάρκετ στην Βιρτζίνια

Τι θα γίνει με τα περιστατικά πυροβολισμών στις ΗΠΑ;

Must Read

Άλλη μια μαύρη μέρα ξημέρωσε στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Λίγο μετά τις 10 το βράδυ της Τρίτης, η αστυνομία στην πόλη Τσέζαπικ, στην πολιτεία της Βιρτζίνια, κινητοποιήθηκε έντονα καθώς ειδοποιήθηκε για πυροβολισμούς μέσα σε σούπερ μάρκετ της αλυσίδας Walmart που είχαν αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους και να τραυματιστούν πολλοί άνθρωποι.

Σύμφωνα με εκπρόσωπό της πολιτείας που μίλησε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNN, τον Λίο Κοζίνσκι, αστυνομικοί που μπήκαν στο σούπερ μάρκετ βρέθηκαν μπροστά σε νεκρούς και τραυματίες. Ο αριθμός τους δεν έχει ακόμα διευκρινιστεί, πάντως, σύμφωνα με το τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο WAVY, οι νεκροί δεν ξεπερνούν τους δέκα.

Ο δήμος της Τσέζαπικ ανέφερε μέσω Twitter ότι ο δράστης της επίθεσης στο κατάστημα «είναι ανάμεσα στους νεκρούς».

Ο δράστης πιστεύεται ότι είναι μεταξύ των νεκρών, σύμφωνα με πληροφορίες του CNN, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία άλλη ανακοίνωση για τις συνθήκες του αιματηρού περιστατικού.

Aν και ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία για τον δράστη, υπάρχουν αναφορές ότι ο άνθρωπος που ξέσπασε τη δολοφονική του μανία στο κατάστημα δεν είναι άλλος από τον διευθυντή…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This