Καναδάς: Διασώστρια έσπευσε να βοηθήσει σε τροχαίο και στα συντρίμμια ήταν η 17χρονη κόρη της!

Must Read

Ασύλληπτη τραγωδία για διασώστρια στην Αλμπέρτα του Καναδά, η οποία κλήθηκε να βοηθήσει σε τροχαίο δυστύχημα, για να διαπιστώσει λίγες ώρες αργότερα πως η 17χρονη κοπέλα που απεγκλώβισε από τη θέση του συνοδηγού και πάσχισε να κρατήσει στη ζωή, ήταν τελικά η κόρη της, η οποία και ξεψύχησε στο νοσοκομείο!

Το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη στις 15 Νοεμβρίου, όταν αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν δύο έφηβες βγήκε από την πορεία του και συγκρούστηκε με φορτηγό που ερχόταν από το αντίθετο ρεύμα. Η οδηγός κατάφερε να βγει από το όχημα, αλλά η 17χρονη συνοδηγός είχε εγκλωβιστεί βαριά τραυματισμένη. Η διασώστρια Τζέιμι Έρικσον κατέφθασε στο σημείο, όπου και κατάφερε να απεγκλωβίσει το άτυχο κορίτσι μετά από μισή ώρα, με τα τραύματα του να είναι τόσο σοβαρά, ώστε ήταν σχεδόν αδύνατο να γίνει αναγνώρισή του.

Μάλιστα, η Έρικσον είχε συνειδητοποιήσει πως η κατάσταση του κοριτσιού ήταν τόσο σοβαρή, που μπορεί να μην τα κατάφερνε να τη γλιτώσει, οπότε παρέμεινε δίπλα του έως ότου μεταφερθεί διά αέρος σε κοντινό νοσοκομείο. Όταν, όμως η Έρικσον επέστρεψε σπίτι της, μετά το τέλος της βάρδιας της, την περίμεναν αστυνομικοί, για να την ενημερώσουν ότι το θύμα του δυστυχήματος ήταν η 17χρονη κόρη της, Μοντάνα!

«Το βαριά τραυματισμένο παιδί που μόλις είχα περιθάλψει ήταν η ίδια μου η σάρκα και το αίμα μου. Το μοναχοπαίδι μου. Ο μικρός εαυτός μου. Η κόρη μου, η Μοντάνα», έγραψε στην οικογένεια και τους φίλους της. «Αν και είμαι ευγνώμων για τα 17 χρόνια που πέρασα μαζί της, είμαι συντετριμμένη και αναρωτιέμαι. Τι θα γινόσουν, κοριτσάκι μου; Ποια θα ήσουν;». Μιλώντας σε δημοσιογράφους την Τρίτη, η Έρικσον περιτριγυρισμένη από συγγενείς και συναδέλφους, μίλησε για την κόρη της. «Ήταν μαχήτρια και πάλεψε μέχρι την ημέρα που πέθανε και ήταν πανέμορφη», είπε.

Πέρα από κάθε εφιάλτη

Ο Ρίτσαρντ Ριντ, φίλος και συνάδελφος της Έρικσον, κατέρρευσε πολλές φορές, καθώς διηγούνταν στους δημοσιογράφους τι αντίκρισαν στον τόπο του δυστυχήματος. «Ως γονιός και ως ο πρώτος που βρίσκεται στο σημείο σε τέτοιες περιπτώσεις, μπορώ να σας πω ότι αυτό είναι πέρα από έναν εφιάλτη που θα μπορούσε να έχει συλλάβει οποιοσδήποτε από εμάς», είπε χαρακτηριστικά.

Η Τζέιμι Έρικσον και ο σύζυγός της αποφάσισαν να δωρίσουν τα όργανα της Μοντάνα, σημειώνοντας ότι είναι υπερήφανοι που η κόρη τους θα μπορεί να «ζει» μέσα από άλλους ανθρώπους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This