Νέες προκλητικές δηλώσεις Ακάρ για την Ελλάδα

Μοναδική ενασχόληση του τούρκου υπουργού Άμυνας, η χώρα μας

Must Read

Μας δίνει και συμβουλές τώρα ο Τούρκους υπουργός Άμυνας, Χουλουσί Ακάρ, που νοιάζεται για το καλό μας και μας κατηγορεί εκ νέου για… προκλητικές ενέργειες και επιθετική ρητορική, την ώρα μάλιστα που ο Ερντογάν δηλώνει ότι με πύραυλο Ταϊφούν θα πλήξει την Αθήνα!

Ο Χουλουσί Ακάρ μιλώντας με διοικητές και μονάδες των τουρκικών Ενόπλων Δυνάμεων συνέχισε τη γνωστή ρητορική της Άγκυρας κατά της Ελλάδας, δηλώνοντας:

«Η Ελλάδα κάνει κάθε προσπάθεια να αυξήσει την ένταση με παράλογες και παράνομες απαιτήσεις και αξιώσεις, με συνεχείς προκλητικές ενέργειες και επιθετική ρητορική. Δεν είναι ποτέ δυνατόν να επιτρέψουμε την επιστροφή σε οποιοδήποτε τετελεσμένο γεγονός. Προστατεύουμε τα δικαιώματα και τα συμφέροντά μας στον ουρανό μας με αποφασιστικότητα και ταυτόχρονα, καταβάλλουμε μεγάλες προσπάθειες για να συμβάλουμε στην ειρήνη της περιοχής και του κόσμου με την έμπνευση που λάβαμε από τους προγόνους μας που έφεραν ειρήνη, ηρεμία και δικαιοσύνη».

Μάλιστα σύμφωνα με τον Ακάρ οι… άδικες και παράνομες ενέργειες της Ελλάδας, πήραν «απαραίτητη απάντηση σε διπλωματικό πεδίο και εντός του πλαισίου της αμοιβαιότητας».

Και συνέχισε σε επιθετικό ύφος, καλώντας μας να μάθουμε από τα.. λάθη του χτες, σχολίασε ότι η Τουρκία εστιάζει «στην επίλυση προβλημάτων μέσω διαλόγου και διδασκόμαστε από την ιστορία. Όσοι θέλουν ένα καλύτερο αύριο, πρέπει να απομακρυνθούν από τα λάθη του χθες και του σήμερα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This