Ο Ακάρ στην πρεμιέρα σειράς με Τούρκους στρατιώτες να κυνηγάνε Έλληνες εγκληματίες στα νησιά και την Αθήνα!

Έστησαν προβοκατόρικη εκδήλωση για να προβληθεί... ο ηρωισμός και η αυτοθυσία του τουρκικού στρατού

Must Read

Λίγο πριν τις τουρκικές εκλογές η Άγκυρα χρησιμοποιεί όλα τα προπαγανδιστικά μέσα που διαθέτει, έχοντας επενδύσει πολλά στις τουρκικές σειρές, τις οποίες δυστυχώς σπεύδουν να αγοράσουν και ελληνικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Έτσι η τουρκική κρατική τηλεόραση TRT ξεκινάει ξεκάθαρα ανθελληνική σειρά, την πρεμιέρα της οποίας διοργάνωσε με κάθε επισημότητα το υπουργείο εθνικής Άμυνας, παρουσία του Χουλουσί Ακάρ, και διοικητών των τουρκικών ενόπλων δυνάμεων.

Η σειρά λέγεται «Al Sancak» (Η Κόκκινη Σημαία) και θέμα της είναι η ιστορία ενός Τούρκου στρατιωτικού, που υπερασπίστηκε την Τουρκία με τίμημα τη ζωή του. Η τουρκική σειρά, που γυρίστηκε με κρατική επιχορήγηση, παρουσιάζει Τούρκους στρατιώτες να κυνηγούν Έλληνες λαθρέμπορους σε ελληνικά νησιά, ακόμη και στην Αθήνα, ενώ στα πλάνα φιγουράρει και ο χάρτης της Ελλάδας!

Μετά την προβολή ο Ακάρ έσπευσε να δηλώσει πόσο σημαντικό είναι να προβάλλεται ο ηρωισμός και η αυτοθυσία του τουρκικού στρατού! Δηλαδή μόνο τυχαία δεν είναι η επιλογή της συγκεκριμένης σειράς, που επιχειρεί ακόμη μια φορά να παρουσιάσει το άσπρο για μαύρο, σχετικά με τις τουρκικές προκλήσεις στο Αιγαίο.

Η ειδική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας, και τον Ακάρ συνόδευαν ο διοικητής των χερσαίων δυνάμεων στρατηγό Musa Avsever, ο διοικητής των ναυτικών δυνάμεων ναύαρχος Ercüment Tatlıoğlu, ο διοικητής της Πολεμικής Αεροπορίας στρατηγός Atilla Gülan και οι υφυπουργοοί Yunus Emre Karaosmanoğlu, Şuay Alpay, Alpaslan Kavaklıoğlu και Muh.

Στο τέλος της προβολής μάλιστα ο Γενικός Διευθυντής της TRT παρουσίασε την αφίσα της προβοκατόρικης και ανθελληνικής σειράς στον Ακάρ, που καμάρωνε!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This