Αποκαλύψεις για τις θηριωδίες Ζελένσκι κατά της ουγγρικής μειονότητας

Νέα δημοσιεύματα καταγγέλλουν διωγμό των Ούγγρων της Ουκρανίας

Must Read

Συνεχίζεται το Ουγγρικό σφυροκόπημα κατά του Ζελένσκι, με νέα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα που θέλουν το καθεστώς του Κιέβου να απαγάγει πολίτες ουγγρικής καταγωγής, ακόμα και από τη μέση του δρόμου, προκειμένου να τους στείλει στην πρώτη γραμμή του μετώπου.

Οι Ούγγροι καταγγέλουν ότι ένοπλοι Ουκρανοί εισβάλουν ακόμα και σε σοφίτες στην Υπερκαρπαθία όπου κατοικεί η ουγγρική μειονότητα της Ουκρανίας και απαγάγουν πολίτες που στη συνέχεια στέλνουν στο μέτωπο. Τα ουγγρικά ΜΜΕ ισχυρίζονται ότι οι μειονοτικοί στέλνονται σε «βέβαιο θάνατο».

Τα ίδια δημοσιεύματα μάλιστα καταγγέλουν ότι όσοι άνδρες διαθέτουν από 6 έως 10.000 $, μπορούν να εξαγοράσουν τους στρατολόγους και να γλιτώσουν!

Πριν από λίγες ημέρες, το Κρεμλίνο και η στρατιωτική διοίκηση της ανατολικής Ουκρανίας, κάλεσε τους Ούγγρους που στέλνονται βίαια στο μέτωπο, να παραδίδουν τα όπλα και να παραδίδονται στις ρωσικές αρχές, δηλώνοντας αμέσως ότι είναι ουγγρικής καταγωγής.

Στη συνέχεια, οι Ρωσικές δυνάμεις θα φροντίζουν για την ασφαλή μεταφορά τους απευθείας στην Ουγγαρία…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είχε αποκαλύψει σε ταινία της ποιο άρωμα φορούσε και στη ζωή της- Δεν το αποχωρίστηκε ποτέ

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη πάντοτε μοσχοβολούσε και αυτό οφειλόταν στο ακριβό της άρωμα.Aπό την Έλενα ΦάκουΜάλιστα η ηθοποιός είχε αποκαλύψει...

More Articles Like This