Σκληρές εικόνες: Τον μαχαίρωσε μέχρι θανάτου επειδή του είπε να μην καπνίζει μπροστά στο παιδί

Οι μάρτυρες αντί να βοηθήσουν έβγαζαν βίντεο με τα κινητά τους

Must Read

Άγριο φονικό σημειώθηκε έξω από καφετέρια στον Καναδά, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε με μαχαίρι σε άλλον πελάτη, επειδή του ζήτησε να μην καπνίζει μπροστά στο παιδί του.

Ο Πολ Στάνλεϊ Σμιτ βρήκε τραγικό θάνατο έξω από καφετέρια στο Βανκούβερ, όπου βρισκόταν μαζί με την κόρη του, όταν ο 32χρονος Ιντερτίπ Σινγκ Γκόσα εξαγριώθηκε με την παρατήρηση που του έγινε και επιτέθηκε στο 37 μαχαιρώνοντας τον με απίστευτο μένος.

Σε βίντεο που κατέγραψαν αυτόπτες μάρτυρες και έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δράστης φαίνεται να μαχαιρώνει τον πατέρα του μικρού παιδιού και λίγα δευτερόλεπτα μετά, το θύμα πέφτει αναίσθητο στο οδόστρωμα. Μάλιστα προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι κανένας από τους παρευρισκόμενους δεν έτρεξε να προσφέρει βοήθεια, ενώ άλλοι απλά κατέγραφαν με τα κινητά τους!

https://twitter.com/sirajnoorani/status/1640643204658913280

«Προσπαθούσε απλά να προστατεύσει την κόρη του. Είμαι θυμωμένη και λυπημένη. Δεν το πιστεύω ότι κανείς μέσα από την καφετέρια δεν κάλεσε σε βοήθεια, κανείς δεν βγήκε να βοηθήσει» δήλωσε η μητέρα του 37χρονου και αναρωτήθηκε γιατί ο δράστης είχε μαζί του μαχαίρι: «Είχε μαζί του μαχαίρι. Δεν πας με μαχαίρι στην καφετέρια, έτσι δεν είναι;» αναρωτιέται χαρακτηριστικά η μητέρα του θύματος.

Ο δράστης συνελήφθη και κατηγορείται για ανθρωποκτονία β΄ βαθμού με την οικογένεια του θύματος να ζητά αναβάθμιση των κατηγοριών, αφού ο δράστης είχε πρόθεση να σκοτώσει τον 37χρονο.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Διαβάζονται τώρα

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ο Πούτιν γιόρτασε τη νίκη του σε μια κατάμεστη Κόκκινη Πλατεία μιλώντας για μια «Νέα Ρωσία»

Ο εορτασμός της συμπλήρωσης δέκα χρόνων από την προσάρτηση της Κριμαίας από τη Ρωσία, ήταν η καλύτερη αφορμή για...

More Articles Like This