Ερντογάν: Έντονες φήμες ότι θα παραβρεθεί σε εγκαίνια παράνομου αεροδρομίου στα κατεχόμενα!

Εμπειρογνώμονες επισημαίνουν πως το εν λόγω έργο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί και κατακρίνουν την προεκλογική «φιέστα» που αναμένεται να στηθεί

Must Read

Ακολουθώντας πιστά τα βήματα του… Μητσοτάκη και του Άδωνι, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν φημολογείται πως ετοιμάζεται να παραβρεθεί σε εγκαίνια του παράνομου αεροδρομίου της Τύμπου, στα κατεχόμενα, το οποίο παραμένει… ανολοκλήρωτο!

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την τουρκοκυπριακή ιστοσελίδα kibrispostasi.com, ο Τούρκος πρόεδρος σχεδιάζει να βρεθεί στα κατεχόμενα στις 18 Απριλίου, προκειμένου να δώσει το «παρών» στα εγκαίνια του νέου τερματικού σταθμού στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου. Μάλιστα, ο αρθρογράφος σχολιάζει πως ο Ερντογάν θέλει να εγκαινιάσει τη νέα πτέρυγα του αεροδρομίου, παρά το γεγονός ότι το εν λόγω έργο ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί!

Και, για του λόγου το αληθές, η διαδικτυακή εφημερίδα, η οποία φιλοξενεί και δηλώσεις εμπλεκομένων πλευρών, σημειώνει πως, τεχνικά, ούτε ο τερματικός σταθμός, ούτε ο νέος αεροδιάδρομος είναι έτοιμοι, όπως ανακοινώθηκε τις προηγούμενες ημέρες από αποκαλούμενους «αξιωματούχους» του ψευδοκράτους. Επιπλέον, η εκπαίδευση του απαιτούμενου για το έργο προσωπικού, δεν θα έχει ολοκληρωθεί μέχρι τις 18 του τρέχοντος μηνός.

Σύμφωνα με δε το ίδιο δημοσίευμα, η είδηση ότι ο νέος τερματικός μπορεί να ανοίξει χωρίς να είναι έτοιμος, προκαλεί ανησυχία στον τουριστικό τομέα, γιατί κάτι τέτοιο ενδεχομένως να δημιουργήσει προβλήματα στις αφίξεις πτήσεων κατά την διάρκεια του μπαϊραμιού που ακολουθεί τον μήνα του Ραμαζανιού. «Τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία και αεροπορικές εταιρείες δηλώνουν, επίσης, ότι αν το άνοιγμα γίνει αυτή την ημερομηνία, θα αντιμετωπίσουν μεγάλο λειτουργικό κίνδυνο», αναφέρεται σχετικά.

Να σημειωθεί επίσης ότι τα εγκαίνια επρόκειτο να γίνουν στο τέλος της προηγούμενης χρονιάς και διάφορες ημερομηνίες είδαν το φως της δημοσιότητας, χωρίς να έχει γίνει κατορθωτό να τελεστούν μέχρι στιγμής. Ωστόσο, ο Ερντογάν δεν φαίνεται να πτοείται, παρά ετοιμάζεται για ένα ακόμη επικοινωνιακό σόου, με την επίσκεψή του στο αεροδρόμιο να γίνεται καθαρά και μόνο για προεκλογικούς λόγους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This