Το ΝΑΤΟ κατηγορεί τη Ρωσία ότι θα κάνει σαμποτάζ σε υποθαλάσσια καλώδια!

Επειδή η Μόσχα δραστηριοποιείται πιο ενεργά στις περιπολίες που πραγματοποιεί σε όλο τον Ατλαντικό

Must Read

Στο «κάδρο» βάζει ακόμη μια φορά την Ρωσία το ΝΑΤΟ, με τον επικεφαλής των υπηρεσιών πληροφοριών της συμμαχίας, Ντέιβιντ Κάτλερ, να δηλώνει ότι υπάρχει έντονος κίνδυνος η Ρωσία να κάνει σαμποτάζ σε υποθαλάσσια καλώδια για να τιμωρήσει τις δυτικές χώρες για την υποστήριξή τους προς την Ουκρανία!

«Υπάρχουν έντονες ανησυχίες για το ότι η Ρωσία ενδέχεται να στοχεύσει υποθαλάσσια καλώδια και άλλες κρίσιμης σημασίας υποδομές στην προσπάθεια να αναστατώσει την ζωή στην Δύση για να αποκτήσει πλεονέκτημα έναντι των χωρών εκείνων που παρέχουν ασφάλεια στην Ουκρανία», δήλωσε ο Κάτλερ στους δημοσιογράφους.

«Οι Ρώσοι είναι πιο δραστήριοι απ’ ό,τι τους βλέπαμε επί χρόνια σε αυτό τον τομέα», συνέχισε, προσθέτοντας ότι δραστηριοποιούνται πιο ενεργά στις περιπολίες που πραγματοποιούν σε όλο τον Ατλαντικό απ’ ό,τι τα προηγούμενα χρόνια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This