Στιγμές φρίκης για 13χρονη στις ΗΠΑ: Δέχτηκε επίθεση από καρχαρία – Σώθηκε ρίχνοντας του γροθιές

Must Read

Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ένα 13χρονο κορίτσι στις ΗΠΑ σώθηκε από τα σαγόνια ενός καρχαρία χάρη στην ψυχραιμία της αλλά και τις γροθιές της!

Η ανήλικη έζησε στιγμές φρίκης όταν δέχθηκε επίθεση από καρχαρία σε παραλία της Φλόριντα και μοιράστηκε την απίστευτη περιπέτεια που έζησε και λίγο έλειψε να της στοιχίσει τη ζωή.

Όλα συνέβησαν όταν η Ella Reed καθόταν σε ρηχά νερά με τη φίλη της κοντά σε μια προβλήτα στην παραλία Fort Pierce Beach όταν ξαφνικά ένιωσε έναν οξύ πόνο στο πλευρό της. Η περιγραφή της 13χρονης στο Local 10 News συγκλονίζει: «Ο ίδιος ο καρχαρίας ήταν τόσο ισχυρός. Αυτό ήταν που ένιωσα περισσότερο, επειδή χτυπούσε πολύ δυνατά το στομάχι μου».

Όπως είπε γρονθοκόπησε τον καρχαρία καθώς την πλησίαζε, αλλά λίγο αφότου ο καρχαρίας κολύμπησε μακριά, κατέληξε να κολυμπάει ακριβώς προς το μέρος της. «Δεν με άφηνε ήσυχη, οπότε έπρεπε να χρησιμοποιήσω το χέρι μου, οπότε έπιασε το χέρι μου και το δάχτυλό μου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια η 13χρονη φώναξε τη μητέρα και τον αδελφό της, με την πρώτη να μην πιστεύει στα μάτια της βλέποντας τον καρχαρία να κολυμπά γύρω από την κόρη της.

«Ήταν τρελό γιατί ήταν εντελώς καλυμμένη με αίμα σχεδόν από την κορυφή ως τα νύχια, οπότε δεν μπορούσε να δει τι συνέβαινε», δήλωσε η μητέρα της Reed. Έτρεμε αλλά ήταν ήρεμη.

Η Reed έκανε 19 ράμματα αφού ο καρχαρίας την δάγκωσε στο στομάχι, στο χέρι, στο δάχτυλο και στο πάνω μέρος του γονάτου της. «Ήμουν κάπως σοκαρισμένη με όλα όσα συνέβησαν, οπότε δεν πονούσα πραγματικά επειδή η αδρεναλίνη ήταν στα ύψη», είπε και τόνισε πως σκοπεύει να ξαναμπεί αμέσως στο νερό μόλις αναρρώσει από τα τραύματά της.

Πιστεύεται ότι τη 13χρονη τη δάγκωσε ένας καρχαρίας ταύρος μήκους περίπου 1,5 με 2,5 μέτρων!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This