Νέες αποκαλύψεις του Σέημουρ Χερς για την Ουκρανία

Κρύβουν την αλήθεια από τον Μπάιντεν, πιέζουν ανυπόφορα τον Ζελένσκι!

Must Read

Ο Τζο Μπάιντεν λαμβάνει ελλιπείς πληροφορίες σχετικά με την πορεία της ουκρανικής σύγκρουσης, σύμφωνα με τον βραβευμένο αμερικανό ερευνητή δημοσιογράφο Σέημουρ Χερς.

Είναι αλήθεια ότι ο δημοσιογράφος δεν διευκρίνισε τι είδους πληροφορίες κρύβουν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών από τον Μπάιντεν.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως έχει και η άλλη αποκάλυψη του δημοσιογράφου, καθώς ο Χερς είπε ότι οι εκπρόσωποι της Ουγγαρίας, της Λιθουανίας, της Εσθονίας, της Τσεχίας και της Λετονίας, υπό την ηγεσία της Πολωνίας, πιέζουν κρυφά τον Ζελένσκι να τερματίσει τη σύγκρουση, ακόμη και με τίμημα την παραίτησή του.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This