Τραγωδία στον Καναδά: Τέσσερα παιδιά νεκρά – Παρασύρθηκαν από παλιρροϊκό κύμα ενώ ψάρευαν σε λίμνη

Όλα τους ήταν ηλικίας άνω των 10 ετών

Must Read

Την ώρα που οι πυρκαγιές μαίνονται στον Καναδά, μια ακόμη τραγική είδηση έρχεται να συγκλονίσει τη χώρα.

Τέσσερα παιδιά ανασύρθηκαν νεκρά από τα νερά του ποταμού Σεν Λόρενς, στο βόρειο τμήμα του Κεμπέκ, αφού παρασύρθηκαν από παλιρροϊκό κύμα την ώρα που ψάρευαν.

Σύμφωνα με την αστυνομία της καναδικής επαρχίας, έντεκα άνθρωποι ψάρευαν στην όχθη του ποταμού, όταν παρασύρθηκαν από παλιρροϊκό κύμα γύρω στις δύο τα ξημερώματα του Σαββάτου (τοπική ώρα) κοντά στην κοινότητα Πορτνέφ-σιρ-Μερ.

Αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο ανέφεραν ότι έξι άνθρωποι διασώθηκαν εγκαίρως, ενώ στήθηκε επιχείρηση για τον εντοπισμό πέντε αγνοουμένων.

Λίγες ώρες αργότερα, τέσσερα παιδιά «ηλικίας άνω των 10 ετών» εντοπίστηκαν χωρίς τις αισθήσεις τους και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Η τύχη ενός 36χρονου άνδρα εξακολουθεί να αγνοείται και στην περιοχή έχουν αναπτυχθεί στρατιώτες και δύτες που, με τη συνδρομή ελικοπτέρου, τον αναζητούν.

*φωτό αρχείου

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This