Γιαγιά παράτησε την εγγονούλα της σε αεροδρόμιο για να προλάβει την πτήση!

Συνελήφθη η 51χρονη γυναίκα που εγκατέλειψε την 8χρονη για να μη χάσει την πτήση

Must Read

Με χειροπέδες οδηγήθηκε στο τμήμα μια γιαγιά η οποία παράτησε την εγγονή της στο αεροδρόμιο προκειμένου να… μη χάσει την πτήση της.

Πρόκειται για μια 51χρονη, η οποία εγκατέλειψε την 8χρονη εγγονή της αεροδρόμιο του Χιούστον στο Τέξας για να επιβιβαστεί σε μια πτήση με προορισμό την Ονδούρα.

Το απόγευμα της Τρίτης, υπάλληλοι μιας αεροπορικής εταιρείας βρήκαν ένα κοριτσάκι, 8 ετών, σύμφωνα με τοπικά μμε, να κλαίει και να ζητά τους γονείς του σε έναν τερματικό σταθμό στο αχανές διεθνές αεροδρόμιο Τζορτζ-Μπους.

Το ισπανόφωνο κοριτσάκι εξήγησε ότι η γιαγιά της, που την επέβλεπε, την άφησε εκεί και πήγε να προλάβει την πτήση της. «Σύμφωνα με το παιδί, οι γονείς του έφυγαν από το αεροδρόμιο για να πάρουν το διαβατήριο» της κόρης τους, το οποίο είχαν ξεχάσει, είπε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Αουγκούστο Μπερνάλ, διευθυντής επικοινωνίας των αεροδρομίων του Χιούστον. «Το κοριτσάκι αφέθηκε μόνο του στην αίθουσα check-in», ανέφερε ο ίδιος, χωρίς να διευκρινίσει αν η οκτάχρονη και η γιαγιά της θα ταξίδευαν μαζί.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ, οι γονείς του παιδιού κατόρθωσαν να επικοινωνήσουν με τις αρχές του αεροδρομίου χάρη στις πληροφορίες που έδωσε το κοριτσάκι και επέστρεψαν για να παραλάβουν την κόρη τους.

Η γιαγιά, η οποία είχε ήδη επιβιβαστεί στο αεροπλάνο, κατέβηκε από αυτό μετά την παρέμβαση μελών της ασφάλειας του αεροδρομίου και τέθηκε υπό κράτηση, είπε ο Μπερνάλ.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This