Μέχρι την Ισπανία έφτασε ο καπνός από τις καταστροφικές πυρκαγιές στον Καναδά!

Οι εκπομπές άνθρακα από τις πυρκαγιές στην άλλη άκρη του Ατλαντικού έφτασαν σε επίπεδα-ρεκόρ

Must Read

Οι αριθμοί είναι ιλιγγιώδεις: βρισκόμαστε στα στα τέλη Ιουνίου και σχεδόν 500 πυρκαγιές είναι ενεργές στον Καναδά, με τις μισές από αυτές να έχουν χαρακτηριστεί εκτός ελέγχου!

Αυτή η άνευ προηγουμένου περίοδος πυρκαγιών, προαναγγέλλει τις κλιματικές προκλήσεις που περιμένουν τον Καναδά στο μέλλον, εκτιμούν οι ειδικοί.

Σχεδόν 20 εκατομμύρια στρέμματα από τη δυτικότερη Βρετανική Κολομβία, μέχρι το Yukon στο βορρά και τις επαρχίες του Ατλαντικού, έχουν καεί μέχρι στιγμής φέτος.

Με την απελευθέρωση αερίων του θερμοκηπίου στην ατμόσφαιρα, οι πυρκαγιές αυτές συμβάλλουν στην υπερθέρμανση του πλανήτη.

Μάλιστα, όπως ανακοίνωσε χθες η Υπηρεσία Παρακολούθησης Ατμόσφαιρας Copernicus της ΕΕ, οι πυρκαγιές στις μεγάλες εκτάσεις του ανατολικού και δυτικού Καναδά, απελευθέρωσαν τον αριθμό-ρεκόρ των 160 εκατομμυρίων τόνων άνθρακα!

Την ίδια στιγμή, ο καπνός από την περιβαλλοντική καταστροφή, έφτασε στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισπανία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This