«Παρέμβαση» του Λεονάρντο Ντι Κάπριο με συγχαρητήρια στην ελληνική Κυβέρνηση

Must Read

Για ποιο λόγο θα μπορούσε άραγε ένας σταρ του Χόλυγουντ να δίνει «συγχαρητήρια» στην ελληνική Κυβέρνηση;

Ο Λεονάρντο ντι Κάπριο, ο οποίος εκτός από ηθοποιός και παραγωγός, είναι επισης και «αγγελιοφόρος της ειρήνης» του ΟΗΕ για θέματα που αφορούν την κλιματική αλλαγή, ενθουσιάστηκε με το ότι η Ελλάδα, όπως ανέφερε σε ανάρτησή του, έγινε η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που θέσπισε νόμους για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας.

  • Έγραψε στα social media:

«Η Ελλάδα έγινε πρόσφατα η πρώτη ευρωπαϊκή χώρα που αναγνώρισε Βασικές Περιοχές Βιοποικιλότητας (KBAs) στους νόμους και τις πολιτικές της. Τα KBA είναι τα πιο σημαντικά μέρη στον κόσμο για τη διατήρηση της βιοποικιλότητας και διαδραματίζουν κρίσιμο ρόλο στη συνολική υγεία του πλανήτη. Αξίζουν συγχαρητήρια στην ελληνική κυβέρνηση που πρωτοστάτησε αναδεικνύοντας το #KeyBiodiversityAreas, ως βασικό εργαλείο για την επέκταση ενός δικτύου προστατευόμενων περιοχών και τη διατήρηση της βιοποικιλότητας στη Γη».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This