Ύμνοι του Ζελένσκι στον Γενς Στόλντεμπεργκ για την υποστήριξή του

Στέλνει μήνυμα λίγες ημέρες πριν από τη σύνοδο της Συμμαχίας στο Βίλνιους της Λιθουανίας

Must Read

Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι συνεχάρη σήμερα τον επικεφαλής του ΝΑΤΟ Γενς Στόλτενμπεργκ, η θητεία του οποίου παρατάθηκε για έναν χρόνο, χαιρετίζοντας τις «προσωπικές του προσπάθειες» υπέρ της Ουκρανίας, λίγες ημέρες πριν από τη σύνοδο της Συμμαχίας στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

«Ευχαρίστησα τον Γενς Στόλντεμπεργκ για τις προσωπικές του προσπάθειες στην υποστήριξη των ευρωατλαντικών προσδοκιών της Ουκρανίας», δήλωσε ο Ζελένσκι μετά την τηλεφωνική συνομιλία που είχε με τον γενικό γραμματέα του ΝΑΤΟ.

«Ευελπιστώ ότι η συνεργασία μας θα συνεχίσει να αποφέρει καρπούς», αναφέροντας μάλιστα με νόημα πως «τώρα είναι η ώρα για ισχυρές αποφάσεις και συγκεκριμένα βήματα προς αυτή την κατεύθυνση».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This