Τραγωδία σε water park: Σκοτώθηκε ο πατέρας, τραυματίστηκε 3χρονο παιδί

Τρομερό δυστύχημα σε υδάτινο πάρκο στη Γαλλία

Must Read

Σοκ έχει προκαλέσει στη Γαλλία το τρομερό δυστύχημα μέσα σε υδάτινο πάρκο, όπου ένας πατέρας βρήκε τραγικό θάνατο και ένα παιδάκι τραυματίστηκε σοβαρά.

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Wonderland Waterpark στην πόλη Σεν-Μαξιμέν-λα-Σεντ-Μπομ, όταν 35χρονος ο πατέρας και το παιδί βρίσκονταν πάνω σε φουσκωτό παιγνίδι ύψους 20 μέτρων. Η κατασκευή παρασύρθηκε από τον αέρα, με αποτέλεσμα ο 35χρονος άνδρας να χάσει τη ζωή του και το 3 ετών παιδί να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Οι διασώστες που έφτασαν σε σημείο, διαπίστωσαν ότι πατέρας και παιδί βρίσκονταν σε καρδιοαναπνευστική ανακοπή. Μετά από αρκετές προσπάθειες, η καρδιακή λειτουργία επανήλθε και διακομίσθηκαν με ελικόπτερο σε νοσοκομείο, ωστόσο ο πατέρας υπέκυψε.


 
«Πώς ένα θαλάσσιο πάρκο που δεχθήκαμε στον τόπο μας για να φέρει χαρά, ευτυχία σε παιδιά μπόρεσε να μετατραπεί σε μηχάνημα θανάτου που διέλυσε μία οικογένεια; Αυτό θα μας το πει η έρευνα», έγραψε σε ανάρτησή του ο δήμαρχος της πόλης.

(Φωτογραφία: Αρχείου)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This