Τραγωδία: Σκοτώθηκε σε ναυτικό δυστύχημα η Αμερικανίδα εκδότρια των βιβλίων «Χάρι Πότερ»!

Έγινε μπροστά στα παιδιά της!

Must Read

«Παγωμένη» είναι ολόκληρη η Αμερική μετά τον τραγικό δυστύχημα που έγινε στην θάλασσα της ιταλικής περιοχής Αμάλφι με ένα ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε η πρόεδρος του εκδοτικού οίκου Bloomsbury των ΗΠΑ που κυκλοφορεί τα βιβλία του «Happy Potter», Έιντριεν Βόγκαν, η οποία βρήκε τραγικό θάνατο.

Η άτυχη 44χρονη εκδότρια

Ο 30χρονος οδηγός του σκάφους στο οποίο επέβαινε η 44χρονη με την οικογένειά της, ο οποίος βρέθηκε ότι ήταν θετικός σε ναρκωτικές ουσίες, συγκεκριμένα κοκαΐνη, αλλά και αλκοόλ πιθανότατα να αντιμετωπίσει διώξεις για ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση ναυαγίου. Προς το παρόν νοσηλεύεται σε νοσοκομείο με τραύματα στη λεκάνη και στα πλευρά.

Το χρονικό

Η γυναίκα βρήκε τον θάνατο όταν το ταχύπλοο στο οποίο επέβαινε με την σύζυγο και τα δύο παιδιά της, την 12χρονη κόρη της και τον 8χρονο γιο της συγκρούστηκε με ιστιοφόρο 45 μέτρων, την στιγμή που διέσχζε την θάλασσα με αρκετά μεγάλη ταχύτητα.  Τα παιδιά δεν τραυματίστηκαν, είδαν όμως τη μητέρα τους να σκοτώνεται μπροστά στα μάτια τους!

Το ιστιοφόρο με το οποίο συγκρούστηκε το ταχύπλοο

Η άτυχη γυναίκα εκτοξεύτηκε μέσα στο νερό κοντά στις προπέλες των δύο σκαφών οι οποίες της προξένησαν πολλά και σοβαρά τραύματα.Αρχικά διασώθηκε από δύο γιατρούς που επέβαιναν στο ιστιοφόρο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο Αμάλφι με ένα διερχόμενο ταχύπλοο, αλλά δεν τα κατάφερε.

 

Ο σύζυγός της υπέστη μώλωπες στον ώμο και κάποια τραύματα για τα οποία νοσηλεύτηκε, μαζί με τα δύο παιδιά τους που είναι καλά στην υγεία τους στο νοσοκομείο του Ραβέλο.

Ο σύζυγος και τα παιδιά της εκδότριας

Το πιο σοκαριστικό είναι ότι επιβάτες του ιστιοφόρου τράβηξαν με τα κινητά τους φωτογραφίες και βίντεο της τραγωδίας. «Ω, Θεέ μου», φωνάζουν περισσότεροι από ένας επιβάτες, κοιτάζοντας προς την αριστερή πλευρά του σκάφους και αντικρίζοντας το ταχύπλοο το οποίο είχε καταστραφεί από τη σύγκρουση.

Η Εισαγγελία του Σαλέρνο έχει ξεκινήσει έρευνα την οποία ανέθεσε στο Λιμεναρχείο, το οποίο έχει συγκεντρώσει πολλά στοιχεία.

Το ταχύπλοο μετά την σύγκρουση

«Περίπου 500 μέτρα από την ακτή, ένα σκάφος που ερχόταν από την αντίθετη κατεύθυνση άλλαξε απότομα πορεία με μεγάλη ταχύτητα, μας έκοψε κυριολεκτικά τον δρόμο και στη συνέχεια έπεσε κάτω από την πλώρη μας. Τη στιγμή της σύγκρουσης, το σκάφος μου είχε κλείσει τις μηχανές του. Το άλλο, όπως φαίνεται και από τα βίντεο που παραδόθηκαν στη δικαιοσύνη, είχε ακόμη ενεργοποιημένη την προπέλα, ακόμη και μετά τη σύγκρουση», ανέφερε ο καπετάνιο του ιστιοφόρου που συγκρούστηκε με το σκάφος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This