Οργή στην Αρμενία: Το Ισραήλ συνεχίζει να στέλνει όπλα στους ισλαμιστές του Αζερμπαϊτζάν!

Must Read

Στις 13 Οκτωβρίου, άλλο ένα φορτίο όπλων από το Ισραήλ προσγειώθηκε στο Αζερμπαϊτζάν, σύμφωνα με τις καταγγελίες των Αρμενίων.

Παρά τον πόλεμο στο δικό του έδαφος, το Ισραήλ συνεχίζει να στέλνει στρατιωτικά όπλα και εξοπλισμό στο Αζερμπαϊτζάν. Το Αζερμπαϊτζάν που πρόσφατα εκδίωξε 120.000 Αρμένιους από τις πατρογονικές τους εστίες, με την τρομοκρατική Χαμάς να στέλνει συγχαρητήρια στον Αλίεφ για την μεγάλη του επιτυχία!

Τα συγχαρητήρια της Χαμάς στον δολοφόνο Αλίεφ

Τους τελευταίους 2 μήνες, τα αεροσκάφη της Silk Way Airlines, ιδιαίτερα το Il-76TD με ταξινόμηση 4K-AZ40, πραγματοποίησαν τέσσερις πτήσεις. Συγκεκριμένα, δύο από αυτές τις πτήσεις κατέληξαν στο Gandzak (Ganja), κοντά στο κατεχόμενο Artsakh. Η Silk Way Airlines έχει κερδίσει τη «φήμη» για το ρόλο της στη μεταφορά όπλων από το Ισραήλ στο Αζερμπαϊτζάν.

Η συχνή μεταφορά νέων όπλων υποδηλώνει έντονα ότι το Αζερμπαϊτζάν προετοιμάζεται για πιθανές στρατιωτικές δράσεις κατά της Αρμενίας, ειδικά λαμβάνοντας υπόψη την ιστορία της Silk Way Airlines στη μεταφορά όπλων από το Ισραήλ στο Αζερμπαϊτζάν.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This