Έλληνας έμπορος όπλων στα δίχτυα των βουλγαρικών αρχών

Η ΕΥΠ κρατούσε τις πληροφορίες

Must Read

Συναγερμός σήμανε σε Ελλάδα και Βουλγαρία με την αποκάλυψη ενός ακόμη παράνομου κυκλώματος εμπορίας όπλων! Πιο συγκεκριμένα, οι βουλγαρικές αρχές προχώρησαν στην εξάρθρωση σπείρας που κατασκεύαζε και εμπορευόταν όπλα, έχοντας στην όλη διαδικασία την συνδρομή της ΕΥΠ, η οποία έδωσε τις σχετικές πληροφορίες. Όπως προέκυψε, ένας Έλληνας είναι ανάμεσα στους συλληφθέντες, ο οποίος φέρεται μάλιστα να είναι και ο ιδιοκτήτης της εταιρίας.

Για τον συγκεκριμένο, η ΕΥΠ κρατούσε πληροφορίες εδώ και καιρό και τον είχε στο στόχαστρο. Κατά τη σύλληψη της σπείρας, άπαντες ισχυρίστηκαν ότι θα έστελναν τα όπλα στη μισθοφορική οργάνωση Wagner. Ένας από τους συλληφθέντες δε, κατείχε πέντε διαφορετικά πλαστά διαβατήρια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This