Αυτό το κτήνος ντύθηκε γυναίκα, απήγαγε κοριτσάκι και το βίαζε για 27 ώρες

«Την έβαλα στο κρεβάτι από μητρικό ένστικτο» είπε με θράσος στους αστυνομικούς

Must Read

Δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψει κανείς τη φρίκη που έζησε μια ανήλικη μαθήτρια δημοτικού στη Σκωτία, όταν έπεσε θύμα των διεστραμμένων ορέξεων ενός 53χρονου.

Ο Άντριου Μίλερ, ο οποίος είχε ξεκινήσει την διαδικασία φυλομετάβασης, αφού ντύθηκε με γυναικεία ρούχα, προσέγγισε το μικρό κορίτσι, το έπεισε να μπει στο αυτοκίνητό του και το οδήγησε στο σπίτι του χωρίς την θέλησή του.

Εκεί ξεκίνησε ο εφιάλτης για την ανήλικη, την οποία ανάγκασε να παρακολουθεί σκληρό πορνό, ενώ εκείνος ασελγούσε στο κορμάκι της. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο όπου εκδικάστηκε η φρικώδης υπόθεση, ο 53χρονος βίαζε το παιδί για περισσότερες από 27 ώρες, μέχρι που τελικά αποκοιμήθηκε και η ανήλικη βρήκε την ευκαιρία να καλέσει την αστυνομία.

Όλα αυτά συνέβησαν τον περασμένο Φεβρουάριο και παρά το γεγονός ότι ο δράστης αρνήθηκε στην αρχή της κατηγορίες, στο δικαστήριο ομολόγησε όλα όσα έκανε στο παιδί. Ο ίδιος είχε ισχυριστεί στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι είπε στην ανήλικη να μπει στο αμάξι του επειδή την είδε να κρυώνει και την ανάγκασε να κοιμηθεί στο σπίτι του επειδή είχε… μητρικό ένστικτο!

Ο 53χρονος που κατηγορείται μεταξύ άλλων και πορνογραφικό υλικό ανηλίκων καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 242 φωτογραφίες παιδιών, κρίθηκε ένοχος και καταδικάστηκε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This