Πρόκληση: «Άσκηση Κεμάλ Ατατούρκ» Αζερμπαϊτζάν και Τουρκίας κοντά στα σύνορα της Αρμενίας

Ετοιμάζουν νέες ασφάλειες κατά των Αρμενίων και των Ελλήνων

Must Read

Ούτε τα προσχήματα δεν κρατούν οι εγκληματίες κατά της ανθρωπότητας!

Το Αζερμπαϊτζάν και η Τουρκία πρόκειται να πραγματοποιήσουν κοινές στρατιωτικές ασκήσεις κοντά στα σύνορα της Αρμενίας από τις 23 έως τις 26 Οκτωβρίου. Θα συμμετάσχει στρατιωτικό προσωπικό με βαρύ οπλισμό και αεροσκάφη και από τις δύο χώρες.

Οι ασκήσεις προγραμματίζεται να διεξαχθούν σε διάφορες κατευθύνσεις και τοποθεσίες, συμπεριλαμβανομένου του Μπακού, του Ναχιτζεβάν και στα εδάφη του Αρτσάχ που έχουν καταληφθεί από το Αζερμπαϊτζάν.

Οι ασκήσεις ονομάζονται «Mustafa Kemal Atatürk-2023» προς τιμήν της 100ης επετείου από την ίδρυση της Τουρκικής Δημοκρατίας. Ουσιαστικά, προς τιμήν του εγκληματία κατά της ανθρωπότητας, Κεμάλ Ατατούρκ.

Στις ασκήσεις θα συμμετάσχουν τόσο αεροπορικές όσο και επίγειες δυνάμεις, συμπεριλαμβανομένων τουρκικών μαχητικών αεροσκαφών F-16.

Αυτές οι κοινές ασκήσεις θα επικεντρωθούν κυρίως στη βελτίωση του μαχητικού συντονισμού της αλληλεπίδρασης των στρατευμάτων, στην ενίσχυση της διοίκησης και του ελέγχου, στην ανταλλαγή εμπειριών και στην ανύψωση του επαγγελματισμού του προσωπικού.

Πρόκειται με απλά λόγια για προετοιμασία νέας σφαγής κατά των Αρμενίων και βέβαια, σειρά έχει η πατρίδα μας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This