Οι Τούρκοι θέλουν να εισβάλουν στην Ιερουσαλήμ!

Αδιανόητο το πως αυτή η χώρα, εξακολουθεί να είναι μέλος του ΝΑΤΟ…

Must Read

Αυτό που συμβαίνει στα τούρκικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πραγματικά δεν έχει προηγούμενο. Η επίσημη Τουρκία φυσικά όχι μόνο έχει λάβει το μέρος της τρομοκρατικής Χαμάς, αλλά σύμφωνα με ατράνταχτες αποδείξεις, είναι αυτή που εξόπλισε την Χαμάς για να πραγματοποιήσει το πολύνεκρο τρομοκρατικό χτύπημα κατά του Ισραήλ.

Όμως, οι κινήσεις του Ερντογάν φαίνεται ότι αντιπροσωπεύουν επάξια το κοινό αίσθημα στην Τουρκία.

Το τουρκικό διαδίκτυο, το facebook, το Twitter και το ίνσταγκραμ, έχουν βουλιάξει κυριολεκτικά από αντιεβραϊκές αναρτήσεις και από κραυγές πολέμου με τουρκικούς αλαλαγμούς.

Κοινός τόπος όλων αυτών, είναι η «επικείμενη εισβολή στην Ιερουσαλήμ», που θα πρέπει να πραγματοποιήσει ο τουρκικός στρατός, για να διώξει τους Εβραίους και τους Χριστιανούς!

Η φωτογραφία που σαρώνει στα τούρκικα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και δείχνει τον τουρκικό στρατό να έχει καταλάβει την Ιερουσαλήμ!

Η τουρκική παράνοια συμπληρώνεται με τις επίσημες δηλώσεις του Ερντογάν, του Μπαχτσελί και πλήθος κυβερνητικών στελεχών, οι οποίοι ουσιαστικά ισχυρίζονται πως τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα που έχουν σπεύσει στην ανατολική Μεσόγειο, έχουν πραγματικό στόχο την Τουρκία!

Είναι πραγματικά να απορεί κανείς, πως η Τουρκία παραμένει μέλος της Βορειοατλαντικής συμμαχίας. Έτσι πάντως εξηγείται η αιφνίδια εξαφάνιση του κατά τα άλλα λαλίστατου Γενς Στόλτενμπεργκ, ο οποίος φυσικά είναι αχυράνθρωπος της Τουρκίας..

Σε όλη αυτή την παράνοια, υπάρχει και ένας Μητσοτάκης ο οποίος επιμένει να νομιμοποιεί τον Ερντογάν, ανάγοντας τον ως ισότιμο συνομιλητή και προβάλλοντας μία δήθεν θετική ατζέντα…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This