«Βόμβα» από Ρεπουμπλικανό γερουσιαστή: Ζητά την αποπομπή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ!

Must Read

Την πεποίθηση πως ήρθε η ώρα το ΝΑΤΟ να σκεφτεί σοβαρά την πιθανότητα να διώξει την Τουρκία από τη Βορειοατλαντική Συμμαχία, εξέφρασε ο Ρεπουμπλικάνος Γερουσιαστής Ρικ Σκοτ, στηριζόμενος κατά κύριο λόγο στην επιμονή της τουρκικής κυβέρνησης να μην χαρακτηρίζει «τρομοκρατική οργάνωση» την Χαμάς.

Ειδικότερα, σε χθεσινή του ανάρτηση ο Γερουσιαστής από τη Φλόριντα σχολίασε πως «η Χαμάς δολοφονεί μωρά, καίει οικογένειες και κρατά σε ομηρία Αμερικανούς πολίτες. Ο Ερντογάν έδειξε για μια ακόμη φορά πως τα ενδιαφέροντά του δεν συνάδουν με εκείνα των ΗΠΑ. Πρέπει να σκεφτούμε σοβαρά το ενδεχόμενο η Τουρκία να πάψει να είναι μέλος του ΝΑΤΟ, εφόσον είναι πρόθυμη να συμπλεύσει με τρομοκράτες υποστηριζόμενους από το Ιράν».

  • Δείτε σχετικό ρεπορτάζ:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This