Καναδάς: Ένοχος για σεξουαλικές επιθέσεις ο πρώην γκουρού της μόδας Πίτερ Νάιγκαρντ

Μία πολύκροτη υπόθεση

Must Read

Μετά από σερί δικαστήρια βγήκε η απόφαση μίας πολύκροτης υπόθεσης…

Ο Καναδός επονομαζόμενος και ως γκουρού της μόδας, Πίτερ Νάιγκαρντ, κρίθηκε τελικώς ένοχος για τέσσερις κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης, όπως μετέδωσε και η καναδική τηλεόραση CBC News.

Ο 82χρονος να τονίσουμε δικαζόταν από το Ανώτατο Δικαστήριο του Οντάριο για πέντε κατηγορίες σεξουαλικής επίθεσης και μία κατηγορία εξαναγκαστικού περιορισμού. Η υπόθεσή του αφορούσε αδικήματα που διαπράχθηκαν το χρονικό διάστημα από το 1980 μέχρι και το 2005!

Ο Νάιγκαρντ θυμίζουμε, συνελήφθη στα τέλη του 2020 από την καναδική αστυνομία, κατόπιν αιτήματος των εισαγγελικών αρχών των ΗΠΑ, που τον κατηγορούσαν ότι χρησιμοποιούσε τις επιχειρήσεις του για να προσελκύει γυναίκες, όπου τις ανάγκαζε σε σεξουαλικές πράξεις. Περίπου έναν χρόνο αργότερα τού ασκήθηκε δίωξη. Οι ΗΠΑ έχουν ήδη ζητήσει την έκδοσή του από τον Καναδά, κατηγορώντας τον πρώην μεγιστάνα ούτε λίγο ούτε πολύ για διακίνηση ανθρώπων!

Ο Νάιγκαρντ, που έζησε χρυσές εποχές στα φώτα της δημοσιότητας, αλλά αποκαλύφθηκε η σκοτεινή δράση του, να σημειώσουμε γεννήθηκε στην Φινλανδία αλλά μεγάλωσε στην Μανιτόμπα του Καναδά, όπου ίδρυσε δικές του εταιρείες μόδας και κατάφερε να γίνει ένας από τους πλουσιότερους του Τορόντο αλλά και της χώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This